DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               

       

Travis Clark Demiről beszél

A We The Kings fő embere beszámolt Demi álllapotáról! Bár nem sok újat mond nekünk főként a pletykákra hargszik olvassátok el:

Travis Clark jó barátja Demi Lovatónak, így tudja, hogy mit lehet elhinni a Demiről szóló pletykákból, és mit nem.

Travis Clark és Demi Lovato neve együtt talán a We'll Be a Dream című duettből ismerhető. Azóta tudjuk, hogy a két fiatal jó barátja lett egymásnak, találkozgattak is egy párszor.A srác beszélt vele telefonon, így tudott nyilatkozni is a lány helyzetéről:

– Sokat beszélek Demivel telefonon, így tudom, hogy a sok pletyka közül mi volt az igazság, mert sok kitaláció volt köztük. Ez mindenkinek kemény, átélni, amikor nyilvánosság előtt ilyen történik az emberrel. Rehabilitációra ment, és a mélyvízbe süllyedt.

Ez egy „Ne hidj el mindent, amit hallasz” történet. Sajnos sokan elhitték azt is, ami nem igaz. Hála a sok pozitívumnak, könnyebb neki. Az emberek támogatják őt, de valójában nem tudják, hogy mi igaz és mi nem. Azt akarta, hogy tudják egyes személyek, hogy mikor van rájuk szüksége. Arról van szó, hogy néhány rajongó simán bedől a különböző pletykáknak.

Emlékszem, amikor Demivel egy városban voltunk, találkoztunk, nagyon jót buliztunk. Az őrült rajongók sikoltottak, hogy itt van Demi Lovato, aláírást kértek meg hasonlók. De én tudom, hogy ő teljesen normális lány, ezért tudom, hogy annyira nem súlyos a probléma.

 Posted by Lily | 2010.11.04. | Forrás:Starity

       

So Random Holiday Special

Ú teljesen elfelejtettem kiírni de már október 31.-én feltöltöttem a galériába október 24.-ei lesifotókat. Demi és a Jonas Brothers a mexikói hotelből távoztak. És feltöltöttem annak a swac résznek a hivatalos képeit amiben Joe Jonas vendégszerepel majd. Nézzétek meg :)
          

 Posted by Brigi | 2010.11.03. | Forrás:


Demi verekedett! Mr. Jonas küldte haza!

(Csak emlékeztetőül) Demi hétfőn beiratkozott egy kezelő központba, érzelmi és fizikai gondok miatt. Evészavarokkal küzd és vagdossa magát. Nem tudom hogy vagytok vele, de én nagyon aggódom miatta, :( Még csak 18 éves és úgy tűnik besokalt. Most több cikket fordítottam, ezért lehet hosszú lesz, de szerintem érdemes elolvasni őket. Az elsőben arról olvashattok, hogy Deminek gondjai vannak a testével:

'Demi Lovato hétfőn beiratkozott egy egészségügyi központba, vagdosás és evészavarok miatt, segítséghez fordult.' A forrás elmondása szerint az volt a végseő dolog ami kéztette a lányt, hogy bemenjen a kezelő központba, hogy a turné alatt összeverekedett egy táncossal. Egy másik benfentes azt nyilatkozta, hogy 'Deminek már nincs meg az élethez való szeretete ami régen volt. Határozottan gondjai vannak a testével. Mindig is öntudatos volt a súlyával kapcsolatosan. Mint rengeteg fiatal, ő is sokat küzködött, hogy megbékéljen vele.'

'Nagyon érzékeny, és ez teszi olyan csodálatos előadóvá, nagyon tehetségessé. Ez egy kétélű kard. Szerintem úgy érezte, hogy az a nehéz időszak amikor kiskorában problémái voltak a többi gyerekkel, csak erősebbé tette. De manapság már senki nem érzi magát erősnek."

Demi nemrég nyilatkozta: "Van egy tetoválás a bordámon, amin az áll: 'Gyönyörűvé teszel'. Volt egy dal, ez inspirált kiskoromban, átsegített egy nagyon nehéz időszakon, mert önértékelési gondjaim voltak. Még mindig küzdök azzal, hogy kényelmesen érezzem magam a ruháimban. Bárcsak lett volna valaki akire felnézhettem volna kiskoromban, aki kiállt, és ezt mondta volna: 'Nekem is vannak kövér napjaim'. Szóval szeretnék kezdeményezni egy alapítványt, vagy valami olyasmit, hogy legyen önbizalmuk a lányoknak. Én már átéltem és egy erősebb ember lettem tőle."

A következő cikkben Demi apukája fog megszólalni:

Demi Lovato apja, Patrick Lovato elmondta  Radar Online-nak, hogy pontosan Hollywood nyomása volt az oka annak, hogy aggódott mikor Demi belépett a show-bizniszbe, olyan fiatalon. Mikor arról kérdezték, hogy szerinte Hollywood nyomása viselte-e meg, így felelt:

"Igen. Rengeteg nyomása van. Épp ez volt az egyik ok amiért aggódtam mikor aláírta a szerződést a Disney-nél. Mindig megtörténik. Dianne és én, mindketten játszottunk egy bandában és turnéztünk az Egyesült Államok és Kanada minden részén. A legidősebb lányunk, Dallas is velünk volt, és láthattam, mekkora nyomás ér egy gyereket a turnén, mert Dallas-nak is nehéz volt. Élvezte, mert folyton úton voltunk, és szép turné buszunk is volt, és nem volt olyan rossz, de az órák nehezek voltak. Ilyen környezetben nőtt fel, gondolom ezért választotta ezt a pályát, a génjeiben van."

Demi szülei elváltak, Patrik rákkal küzd. Az utolsó alkalom, hogy Demi meglátogatta 2008-ban volt. Nem számított arra, hogy a lánya belép egy egészségügyi központba:

"Nem, nem tudtam róla semmit. Ez nem egy drog elvonó központ." - Hozzátette, hogy nem tudta, hogy bántalmazták az iskolában, és nem tud hozzá szólni a vagdosáshoz sem. - "Már jó pár hónapja volt. Rákom van. 2 hónapig voltam a kórházban és csak most jöttem ki. Demi nem látogatott meg, elfoglalt volt, túlságosan elfoglalt..Rendbe fog jönni..erős lány."

És végül egy cikk arról, hogy Mr. Jonas küldte haza Demit a turnéról:

A Rock Tábor 2 turné egy benfentese így nyilatkozott az E News!-nak: "Miután szakítottak Joe-val, az egész egy nagy dráma lett, nagyon kínos. Mindenki megpróbált profi lenni, de azt elmodhatjuk, hogy Deminek nem nagyon ment. Tabu téma volt ez az egész, de nyílvánvalóan nem volt túl Joe-n. A (Jonas) srácok pihentek egy kicsit a turné után, de Demi folytatta a Rock Tábor 2 egy megállás nélküli promo kampányát. Ez nagyon sok volt egy ilyen fiatal lánynak. Nem tudta kézben tartani a dolgokat. Szerintem Demi-nek rengeteg dologgal kell megküzdenie, de mindegyik a sok stressz miatt van."

Szombaton a Perui reptéren Demi verekedésbe keveredett az egyik háttértáncossal. "Teljesen kiakadt a repülőtéren, mindenki szeme láttára." A Jonas fiúk apja alapvetően ott helyben elküldte Demi-t, azt mondta: "Ennyi volt. Haza mész." Demi megfenyegette Ashley Greene-t, aki a reptéren volt, és szemtanúja volt az összeomlásának. A reptéri veszekedés volt a fő oka, hogy Demi elhatározta, felelőséget vállal a tetteiért.

+ érdekesség: A turné csak jobb lett, hogy Demi távozott?!

Miután Demi ott hagyta a turnét John Taylor folyton azt tweet-elte, hogy a turné egyre jobb és jobb. Azon a napon, hogy bejelentették Demi nem fog résztvenni a turné többi állomásán, twitterére kiírta, hogy az volt az eddigi legjobb show, és folyton Ashley Green-nek tweetel. Ashley pedig mindegyik bandatagnak akivel Demi szoros kapcsolatban volt. Talán Demi kicsit elárulva érezheti magát.

Na most egyenlőre ennyi. Én nagyon sajnálom Demi-t. Nem tudom mennyi igaz ezekből, higyjétek el nem én találtam ki, csak fordítottam. Szerintem még később úgy is ki fog derülni mi igaz és mi nem. :):/

 Posted by Brigi | 2010.11.03. | Forrás: oceanup.com

Demi Lovato klinikán!

Sziasztok! Fordítottam egy cikket, amit starity-re és kiírtam, de ott még nem jelent meg. Addig is itt olvashatjátok. Én teljesen sokkba estem mikor először olvastam:

Az utóbbi hetekben, Demi rosszul érezte magát, ezért beiratkozott egy kezelő központba.

Rajongók ezrei aggódnak a 18 éves Disney sztárért, amióta megjelent egy cikk róla a Seattle Times weboldalán:

Demi Lovato a Disney csatorna egyik legnagyobb arca, beiratta magát egy kezelő központba, mert érzelmi és fizikai gondokkal küzködik. Egy képviselője nyilatkozott hétfő este, azonban a lány problémáit nem sorolta fel. Egy közeli ismerős állítása szerint Demi vagdossa magát, és evészavarokkal küzd, ezért jelentkezett a klinikára. Kiderült, Deminek régebben is voltak már hasonló problémái.

A lánynak a Rock Tábor 2 turnéján kéne lennie, a Jonas Brothers-sel, de a hétvégén ott hagyta a turnét, hogy csatlakozhasson az intézetbe.

"Demi elhatározta, hogy segítséghez fordul. Ő és a családja arra kérik a médiát, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét ebben a nehéz időszakban." - A szóvívő így nyilatkozott. Valamint azt is hozzá tette, hogy Demi nagyon sajnálja amiért nem tudja befejezni a turnét, de már alig várja, hogy a közeljövőben visszatérjen dolgozni.

Nagyon remélem, hogy minél hamarabb rendbe jön :(

 Posted by Brigi | 2010.11.02. | Forrás: oceanup.com

Ruci hasonlítgató

Egy Portugál oldal csinált egy olyan cikket amiben meg mutatták, hogy tehetik a ruhák öregebbé a sztárokat. nem csak Demi vel hanem Ashley Greene, selena Gomez, taylor Swift, Leighton Meester és Miley Cyrussal is csináltak és még sok-sok sztárral. Nézzétek meg ezta  képet: a Jobb oldalon: 18 évesnek megfelelően öltözködik. a Bal oldalon meg + 6 évesnek aza 24-nek. Vagyis a Bal oldali képen látható ruha öregítette Demi. igaz kicsit télleg nem az ő korához illik.Többi sztárért: LINK

http://i.capricho.abril.com.br/img/capricho/imagem552/maisvelha11735.jpg

 Posted by Lily | 2010.11.02. | Forrás: mileyfans.gp

"Justin Bieber jól csókol"

Hoppá! Akkor most mivan?? Demi Justinnal jár? Én nem tudom, hogy ez igaz-e, hogy jól csokol-e,de Demi honnan tudja? Talán csókoloztak már? Justin biebert nem is láthatuuk még csokólozni filmekben klipekben kivétel élőben a bnőjeivel. Olvassátok el cikket:

Demi Lovato meghökkentő kijelentést tett a minap. Szerint ugyanis Justin Bieber nagyon is jól csókol! Mi is folyik itt igazából?

Demi Lovato nemrég szakított barátjával, Joe Jonasszal – aki úgy tűnik, hogy máris továbblépett a színésznőn, és a Twilight-sztár, Ashley Greene oldalán találta meg a boldogságot. Demi állítása szerint jól van, de még egy darabig nem szeretne kapcsolatot.

A Life and Stlye magazin szerint Demi Lovato és Justin Bieber egy titkos randevún vett részt. Egy bennfektes elárulta, hogy Demi szerint Bieber
„a korához képest nagyon érett gondolkodású”
és hogy „meglehetősen »sokkolta«, hogy milyen jól csókol”.

 

Már hónapok óta találgatunk, hogy vajon mi lehet Justin és Jasmine Villegas között, miután egy autóban látták őket csókolózni. Ezek szerint Bieber minden erejével a csábításra koncentrál.

 Posted by Lily | 2010.11.01. | Forrás: starity.hu

Lemondta perui koncertjét

Nahát most nagyon sok olvasgatni valót hoztam :D Most Staritys cikkel jövök :D Miszerint ma lemondta Demi a koncetjét ami Peruban lett volna jotékony célra:(

Demi Lovato korábban azt nyilatkozta, hogy nincs az a betegség, amiért cserben hagyná rajongóit, hiszen imádja őket. Azt is mondta, nem sűrűn szokott beteg lenni, s ha igen, akkor sosem olyan súlyos, hogy teljesen ledőntse őt a lábáról. Úgy tűnik, most mégis ez történt.

Rengeteg izgatott rajongó várta a tegnapi napot Peruban. Hiszen úgy volt, hogy jótékony célzattal koncertet ad majd Demi Lovato, azonban csalódniuk kellett. A rendezvény

Nem szoktam betegeskedni. Nem is szeretnék, hiszen minden pillanatot ki akarok élvezni a rajongóimmal, egyszerűen imádom őket. Nekik köszönhetek majdhogynem mindent, nélkülük ma egyáltalán nem itt tartanék... az a sok támogatás, bizalom, szeretet, amivel elárasztanak... nincs is nagyobb kincs annál! Szóval nincs az a betegség, ami miatt csalódást okoznék nekik! Ha beteg vagyok ami ritkán esik meg nem szokott súlyos lenni, sosem voltam, még gyerekkoromban sem az a lázas, otthon fetrengős, sokáig betegeskedő típus!”

 

Reméljük, Demi hamarosan meggyógyul, és többet tudhatunk majd betegségéről.

 Posted by Lily | 2010.10.31. | Forrás: starity.hu

Twitter infó

Neon-on talátam cikket Demi twitterjéről. Furcsa de állítólag ő töröltette Joe Jonas Twitterjét. Mert mint tudjuk szakítottak és ez nagyon megviselte őt. Majd tegnap hirtelen az ő twittere is eltünk de Diana írt 3 címet ami lehet h valamelyik az ővé. De Kitudja h igazaiak e!! a Lehetséges címek:
 twitter.com/dddlovato92
 twitter.com/demetriaadee
 twitter.com/theofficialdemi

    Eltünt Demi Lovato!

Mostanában úgy tűnt, minden oké a fiatal énekes-színésznővel, most azonban kicsit úgy tűnik, kicsúszott a gyeplő Demi Lovato kezéből...

Először csak ex-kedvesét, Joe Jonast blokkolta a Twitteren, most azonban saját profilja is szűrén szálán eltűnt. No more Demi on Twitter. Vajon ő is besokallt, mint annak idején Miley? Pocsék érzés lehetett folyton azt hallgatnia, mit csinál az ex...

Bónuszként Demi rosszullétre hivatkozva egy hétvégi fellépését is törölte: szívből reméljük, hogy nincs komoly baj.
Gyógyulj meg Demi, a rajongók várnak vissza!

    Demi Lovato Törölte és blokkolta Joe Jonast a Twitteren

Minidráma a mikroszájton! Bár Demi Lovato a Camp Rock 2 promóciós turnéja alatt végig hangoztatta, hogy a szakítás ellenére kiváló barátságot ápol exével, Joe Jonas-szal, a Twitteren most nem egészen így fest a szitu.

Amikor Joe Jonas arra kérte Demit, maradjon egy ideig titokban kettejük kapcsolata, a színésznő lakatot tett a szájára. Amikor aztán kiderült, hogy Joe a Twilight üdvöskéjével, Ashlee Greene-nel is találkozgat, Demi elhitte, csupán kollégális barátság van kettejük között. Majd amikor Joe kidobta Demit, mondván már nem szerelmes belé, Demi civilizáltan és Disney.kompetensen nyilatkozott kollégájáról, mondván a régi barátságot a szakítás ellenére sikerült megőrizniük. 

Most azonban elég volt! Demi Lovato nem hajlandó többé jó képet vágni a fájdalmas epizódhoz, így aztán fogta magát, és végre törölte Joe-t a barátai közül a Twitteren, majd blokkolta őt.Kicsit abszurd, hogy Joe barátai között ugyanakkor még mindig szerepel Demi... 


 Posted by Lily | 2010.10.31. | Forrás: neon.hu

>> előző frissek:| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 <<

  


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!