DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               

VIDEÓK

Hoztam jó pár videót! :) Az elsőn Nick és Demi a 'Stop The World'-öt éneklik a próbán. Szerintem nagyon jó <3 A másodikon Demi véletlenül eldobja a mikrofont a 'Remember December' éneklése közben. Hát előfordul a ilyesmi :D A harmadik videón Joe és Demi a 'This is Me'-t valamint a 'Wouldn't Change a Thing'-et éneklik, és a végén látható egy ölelés is. A negyedikben pedig a 'Bounce'-t adják elő :D:D Már előbb is láttam ezt a képet de ez akkor megmagyarázza Demi miért öltözött fel ilyen furán..szóval katt ide a képért! Ide pedig az eredeti Bounce videóért, ha azt nem ismernéd! :) Én imádom :DD Jó szórakozást. Posted by Brigi | 2010.09.05.

 

CR2 NÉZETTSÉG

Sajnos a Rock Tábor 2 nem aratott akkora sikert, mint várták. 8 millióan nézték a premiert a Disney Channel-en. (Bár szerintem ez sok) Az első Rock Tábor filmet többen nézték ennél. Ahhoz képest, hogy mennyit hírdették hosszú idők óta, ez kevésnek bizonyult. A hozzászólásokat is olvasgattam, többen írták,hogy mekkora bukás, és, hogy a HSM 2-t sokkal többen nézték..Tulajdonképpen nem értem miért kel azt most emlegetni..hát mindegy, én azért gratulálok a srácoknak! Szép munkát végeztek :)<3

 Posted by Brigi | 2010.09.05.

 IKON

Sziasztok! Kérésre csináltam egy pár Nick Jonas + Demis ikonokat. A kategória neve az ikonbázison 'Nemi' lett. Eredetileg 'Nick + Demi'-t akartam, de azt nem engedte, a plusz jel miatt, szóval ez maradt. Összesen 11 ikont csináltam. :) katt:

 Posted by Brigi | 2010.09.04.

 MILEY-DEMI DUETT

Fenn áll az esélye annak, hogy Demi és egyik legjobb barátnője Miley Cyrus közösen fognak énekelni egy dalt Demi új albumán. Demz így nyilatkozott:
"Beszéltünk már közös dalról, egy akusztikusról, vagy valami olyasmiről. Jó móka lenne vele együtt dolgozni.  Ő az egyik legjobb barátnőm, és szuper tehetséges, szóval szeretném, hogy rajta legyen az albumomon." Hát ez tök jó! Én örülök neki :)

 Posted by Brigi | 2010.09.03.

 KONCERT KÉPEK

Húh hétvége. Megkönnyebbülés :D Pedig még nem is olyan vészes a suli :/:D Na de szóval mivel hétvége jön ezért valószínüleg szombaton de inkább vasárnap felteszem majd az új Sonny részt felirattal :) Addig is köszönet a demilovato.org -nak turné képeket hoztam! xoxo

 Posted by Brigi | 2010.09.03.

 AUTOGRAM OSZTÁS

Demi és a Jonas fiúk tegnap autogrammokat osztogattak. Demz nagyon szép volt, szerintem jobban áll neki az egyenes haj mint a hullámos! :) Szerintetek? Köszönet a képekért a demilovatodaily.com-nak!

 Posted by Brigi | 2010.09.02.

 SZEMÉLYES KÉPEK

Feltöltöttem néhány személyes képet a galériába.

 Posted by Brigi | 2010.09.01.

 THAT'S SO SONNY KÉPEK

Halihóó! Na milyen volt az első sulinap? -.-" :D Katasztrófa, hogy vége a nyárnak..na de mindegy is feltöltöttem jó sok képet egy új swac részből. És igen, tudom, hogy már megjelent a 'That's so Sonny' de még nem találtam hozzá angol feliratot, és amíg nem találok addig nem fogom lefordítani. Mert hallás után nem biztos, hogy menne az egész. :/ Szóval az még egy kis idő, na meg itt a suli is..szóval valószínüleg hétvégén. Addig is nézzétek meg a képeket ;)

 Posted by Brigi | 2010.09.01.

 DEMI FRANKIE JONAS-RÓL

Hozta egy cikket amiben elolvashatjátok Demi mit gondol a legkissebb Jonas-ról. Forrás: starity.hu

Demi Lovatónak mindig is köze volt valamilyen téren  a Jonas testvérekhez, mindannyian tudjuk, hogy jó véleménnyel van mind a három bandatagról. Eddig nem nagyon nyilatkozott a legkisebb testvérről, Frankie Jonasról. 

Így nyilatkozott az MTV-nek a Camp Rock 2 premierjén: „Ő a legnagyobb rocksztár hármójuk közül! Justin Bieberrel szokták lekapni, úgy zúz, mint Mick Jagger, ő olyan, mint a kettő együtt. A korához képest nagyon okos, nyugodt srác, sőt, múltkor épp Joe-t beszéltük ki, és azt mondta, hogy sose szoktak veszekedni vagy verekedni.”

Frankie így szólt hozzá: „Tényleg keveset veszekszünk. Azért bírom Joe-t, mert ő az egyik példaképem, mióta Wyckoffban éltünk. Most nagynak érzem magam, hisz itt lehetek, egy film premierjén, amiben még én is szerepelek. Ez csúcs!”

 Posted by Brigi | 2010.08.31.

 SZEMÉLYES KÉPEK

Sziasztok! Töltöttem fel új személyes képeket Demi-ről nézzétek meg őket :)

 Posted by Brigi | 2010.08.30.

 MSN IKONOK

Megcsináltam az ikonbázist. Nagyon kis egyszerű lett, de legalább lesz hol külön tárolnom az ikonokat. Na csináltam is jó pár ikont. Főleg Demi és Joe-sok a többihez kattints az ikonokra! :) Remélem tetszenek ^^

 Posted by Brigi | 2010.08.29.

 ARTHUR ASHE KID'S DAY

Sziasztok! Demi és a Jonas Brothers tegnap részt vettek az Arthur Ashe Kid's napon, amit a USTA Billie Jean King National Tennis Center-ben rendeztek meg. Demi nagyon szép volt, a képeket elnézve igazán jó kedve lehetett :DD

 Posted by Brigi | 2010.08.29.

 ROCK TÁBOR 2 KRITIKA, LETÖLTÉS

Letöltöttem a Rock Tábor 2-t angolul, és már meg is néztem. Most írnék egy kis kritikát nektek, valamit hoztam torrent linket hozzá és angol feliratot! Már a galériába is elkezdtem feltölteni a kivágott képeket, de elég sokáig tart kivágnom őket és rengeteg képkocka van, szóval majd holnap folytatom.. :) Azért ha gondoljátok belenézhettek a galériába, kb. az első 10 percből töltöttem fel képeket. Na akkor a kritika..JELÖLD KI HA EL AKAROD OLVASNI!!
» Nekem tetszett a film, bár őszintén mondva sok újat nekem nem mutatott, hiszen a legtöbb jelenetet már láthattuk előzetesekben, promo videókban, vagy hivatalos képeken..Három napja már a csókról is láthattunk egy képet tehát ez sem volt újdonság. Nem tetszett, hogy ennyire sok zene volt benne. Ez lehet furcsán hangzik de szerintem több volt a "zenés-idő" benne mint a normális párbeszédek, ez nekem már a High School Musical filmekben sem jött be annyira..A Rock Tábor 2 ugye lényegében arról szól, hogy egy rivális tábor költözik a tó túl oldalára, és a végén eldől, hogy melyik tábor "élheti túl" a harcot. Nem mondom el..:D De a végén TV-be került a két tábor produkciója és a nézők szavaztak, hogy melyik a jobb..Nekem a 'Sztár tábor' zenéje jobban tetszett ugyanakkor a 'Rock Táboré' sokkal hangulatosabb és vidámabb volt, ezért szerintem én az utóbbit választanám ha táborozni készülnék. :) Ami szintén nem tetszett, az Joe, vagyis Shane ruhatára :DD Tudom, hogy ez lényegtelen de nekem valahogy most nem jöttek be a ruhái..viszont jó volt látni ahogy kibontakozik Mitchie-vel a kapcsolata, és ugye a végén az a csók* amire mindannyian vártunk már 2008 óta:D Nate és Dana is aranyosak voltak! :) És még megemlíteném a végén amikor "összecsap" a két tábor, valahogy együtt izgultam a szereplőkkel, teljesen beleéltem magam a Rock Táborosok helyébe, - hiszen a Sztár tábor előttük nem semmi produkcióval rukkolt elő -
 én nagyon izgultam volna, biztos elrontottam volna  az egész dalt! :D Összeségében, tetszett a film, szórakoztató volt, de a dalokat kicsit lerövidíthették volna :)
És akkor ide kattintva találjátok a torrentet a filmhez, ide pedig a linket az (angol!!) felirathoz! Jó szórakozást! :)

 Posted by Brigi | 2010.08.26.

LESIFOTÓK

Sziasztok! Ezek nem új képek, augusztus 19.-én készültek de csak most találtam rájuk. Két képet töltöttem fel a galériába:

 Posted by Brigi | 2010.08.26

TURNÉ KÉPEK

Sziasztok! Demi és a Jonas Bro's augusztus 16.-án Holmdel-ben 21.-én pedig Wantagh-ban koncerteztek. Erről töltöttem fel képeket a galériába! :) Nézzétek meg őket:

 Posted by Brigi | 2010.08.25

DEMI ROSSZUL LETT

Halihó! Feltettem a legújabb kinézetet! :) Remélem mindenkinek teszik! És hoztam egy cikket a starity-ről:

Demi Lovato a Sonny with a Chance Disney-sorozat egyik epizódját forgatta éppen, amikor rosszul lett:

„Egy nagyon szoros, fűzős hercegnőruhát kellett viselnem az egyik forgatás alatt. Az nem jutott eszembe, lehet, hogy még egyszer fel kell vennem a ruhát, hogy újra vegyünk pár jelenetet, így megettem egy egész burritót ebédre, és megittam két üveg vizet. Ezek után be kellett gyömöszölnöm magam a ruhába, és olyan szoros volt, hogy hánynom kellett. Csak annyit mondtam, »Rosszul vagyok!«, és már rohantam is ki a parkolóba! Vicces volt, de utána már jobban éreztem magam.”

 Posted by Brigi | 2010.08.24

KÉPEK

Sziasztok! Jujj de jó! Megjelent egy hivatalos kép (elég rossz minőségű) a Rock Tábor 2-ből, láthatjuk ahogy Shane és Mitchie között elcsattan egy csók! :) Nézzétek meg! Illetve Demit tegnap lekapták a fotósok amint távozik a London Hotel-ből! :)

 Posted by Brigi | 2010.08.23

JOE TÚLTETTE MAGÁT

Igen jól látjátok. Már többször hallhattuk, hogy Joe Jonas Ashley Green-nel jár, de eddig bizonyíték még nem volt rá. Bá többször is lekapták már őket a fotósok. De a pletyka igaz. Ugyan Demi és Joe már régen szakítottak de azóta Deminek nem volt még barátja, nem tudom mit érezhet, szegényt azért sajnálom. :( Nem azt mondom, hogy Joe és Ashley nem jók együtt, mindenesetre sok boldogságot nekik! Hátha Demit is utoléri lassan ámor nyila! :) Mit gondoltok? Melyik párost szertitek jobban?

 Posted by Brigi | 2010.08.22

KÉPEK

Sziasztok! Több képet is feltöltöttem. Először is  személyes képeket amikkel le maradtam. Aztán turné képeket amik 14.-én készültek, és végül augusztus 21.-ei lesifotókat! Jó nézegetést! :)


 Posted by Brigi | 2010.08.22

ÚJ FŐOLDAL

Új főoldalt csináltam még mielőtt elkezdene vágni az aljából, és törölnöm kellene a frisseket. Szóval ha lemaradtál a régiekről akkor alul az >> előző frissek <<-ben vissza olvashatod.

 Posted by Brigi | 2010.08.22

BLISS MAGAZIN

Sziasztok! Demi szerepel a Bliss Magazin szeptemberi számának címlapján! Nézzétek meg a képeket :)

 Posted by Brigi | 2010.08.21

>> előző frissek: 1 | 2 | 3 <<

  


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!