DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               

Koncert San Domingo-ban

Juhuuu végre kaptunk újabb koncert felvételt rajongóktól és képeket. Folytatódik a Jonas Bothers Turné. A Koncert 16-án volt. És Jesszus én egyből a ruháját fogtam ki az valami állat :D és az elektromos gitárja az valami nagyon szép (bár nekem csicsás) De most Demi egy Kislánnyla is énekelt de sajnos arról még nem került fel videó de idővel remélem kikerüle gy a youtubra :D De most nézzétek a Chatch me-t. Képeket még töltöm a Gllery-be!

   

 Posted by Lily | 2010.10.19. | Forrás: Demicentral

SWAC 20. rész: Dakota's Revenge

És itt van már meg is jelnt tek a Promo képei-jei a Sonny with a Chance 20. részének :D:D Ehez nem tudok, mit fűzni, de egy tut.  November 14 -én jelenik meg :D ÉÉS ezután rész lesz majd ami 22-én jelenik meg a nagy csók jelnetes rész :D:D Ma még este ha lesz időm akkor pótlom a promo képeket a 2. évadoakat :D:D feltöltöttem őket a gallery-be :D De most egy kcsit a kívánság hétvégéről: Nagyon örülök, hogy ennyi mindent írtatok és az erdeményt majd csak hétvégén láthatjátok addigra minden mait kértetek meg lesz!

 

      

 Posted by Lily | 2010.10.18. | Forrás: Demicentral

Pop Kvíz: Iskolai Erőszak

Ahogy tudjuk Demi kiáll az iskolai erőszaknak. És azt is tudjuk,hogy 12 évesen ott kelett hagynia azt az iskolát és magán tanulónak lennie. Hogy miért bántották? A válasz mindig ugyan az a szokásos ami ebben a korban van (én is keresztül mentem :D) Mindenki aki bántotta fizikailag az nem más volt mint a FÉLTÉKENYSÉG. Demi évfolyam társai a bántalmazással akarták rá venni, hogy hagyja abba az éneklést és ne járjon a színkörre, de ő nem hagyta abba és Ma már ők lehetnek féltékenyek rá!  Olyanokat mesélt az embereknek, hogy sírt és félt iskolába menni. Minden évben van vlamilyen reklámja erről Deminek, Most egy kvízt tett fel: "2009-ben hány tízenéves jelentette, hogy terrorizáják őt az iskolában?"

 

 

 

 Posted by Lily | 2010.10.18. | Forrás: Demicentral

AMA Interjúk

Jujjj ma szinte csak Videókkal szolgálok :D:D de az is jó (ha tudsz angolul) De azért persze lehet tudni, hogy miről kérdezgetheti: zene, barátok, foragtások, Justin Bieber, Miley cyrus. Na de nézzük a videókat:

 Posted by Lily | 2010.10.18. | Forrás: OceanUp

Kívánság hétvége

Kívánság hétvége = azt teszünk fel amit tiszeretnétek vagyis csak kérj a csetbe bármit amit látni szertnél az oldalon! lehet az kép vagy letöltés akár sdalszöveg bármi! a hétvégén ezzel fogunk foglalkozni :D Az elkészítések egész héten lesznek de kívánni csak hétvégén lehet! eddigi kérések:
•Több videóklip és zene letöltés: jelenleg 9 videóklippel bővül az oldal amit lelehet tölteni. Holnapra lesz kész. Zenék közül még ma letölthető lesz a teljes Sonny with a Chance CD :D
A kívánság hétvége vasárnap éjfélig tart :D
• Kapcsolatok kibővítése: Valaki kérte, hogy Nick-el való kapcsolatáról írjunk további sztárok is várhatók: Joe,
Sterling. Elkészítés még a héten.
• SWAC 15. része: Ezt a részt én (lily) nem tudom mikot elsz kész azt Brigi csinálja, de az biztos, hogy nem marad el!
• több Extra: Az extrákat természetesen fogom bővítnei, még kitlálom, hogy mi vel lehetne jobb és bővebb köszi, hogy szoltál Dominika :D
• Haloween Design: ÓÓÓh hát én erre is gondoltam, hogy nem maradhat el! lesz is remlem de ez si Brigitől függ :D
• Joe és Demi mobil háttér: Rékka kért, bár nem tudom, hogy hogy kell de utána nézek és megcsinálom(juk) :D

 

 Posted by Lily, Brigi | 2010.10.16. | Forrás:

Twitter pix

Demi újabb 2 képet tet fel twitterjére. Amiket a képek aláírt azokat lefordítottam :D Aki követni szeretné Demit itt a Link.
Kicsi oldal infó: Ma fel teszek és kitöltök néhány új modult. De ehez kérem a segítségeteket! Ma egésznap lécci írjatok a csetbe, hogy mit szertnétek nagyon az oldalon látni Demiről (lehet: videó, film, érdekesség, képek, dalszöveg, klip, letöltés ...stb) Írjátok meg a scetbe és ma  és holnap kicsit frissitjük az oltal tartalmát sok új lesz!!

Köszönet: A barátnőm, Sophie nagyon-nagyon boldog, hogy már az első nap rengeteg társszerkeztő jelentkezett nála. Az odlal már létezik és 3-an szerkeztik. Kikerül ide  alink és az elitek közé! Link
Na de nézzük demi mit írt ki a twitterjére!

Kép 1: "Megengedte, hogy felvegyem a készpénz láncát...Best beliedat :P"
Kép 2: "Sütőtöktortázás azzal a @kevinthecity bolonddal..Jó benne emberek..furcsa!

                      

 

 Posted by Lily, Brigi | 2010.10.16. | Forrás: twitter.com/ddlovato

Demi megvédte Mileyt

Nem okkozk meglepetést azzal, hogy megint a Starity-ről hozok frisst :D:D:D De ma nem csak ez elsz szal ne aggódjatok :D:D Na nézzük:

Demi Lovato megvédte a volt disney-s kolléganőjét, Miley Cyrust. Kiállt mellette, és elárulta, hogy mindig is meg fogja védeni, hiszen ő a legjobb barátja.

Miley Cyrus új filmjeit, klipjeit folyton lealázzák a kritikusok. Az igaz, hogy az énekesnő stílusa a vadabb felé irányul már, és nem Hannah Montanához hasonlít. Sokan mondták, hogy rengeteg rajongót elvesztett. De vannak, akik mellette állnak még, és ezalatt nem csak a rajongókat értjük, hanem a barátait is.

Demi Lovato, a 18 éves Disney-csillag kiállt Miley Cyrus mellett. Az Access Hollywood kapta el egy amerikai zenei díjátadón, és Laura Saltman újságírónőnek nyilatkozott a Sonny, a sztárjelölt szárja.

„Ő a legjobb barátnőm, szóval legyetek óvatosak! – nevetett – Szerintem gyönyörű és 100%-osan meg fogom védeni egész életemben.”

 

 Posted by Lily | 2010.10.16. | Forrás: starity

"A családom a legfontosabb"

Szaisztok! Tudom, hogy tegnap nem voltam, de nem alszom már másfél hónapja folyton tanulok, de amikor tudok sűrün hozok frisst. Bár a napokban nem nagyon volt. De most itt egy cikk a Starity-ről:

Lehet őt szeretni, vagy nem szeretni, de abban talán mindenki egyetért, hogy Demi Lovato nagyon jószívű, kedves lány. A Camp Rock 2 sztárja most elárulta, hogy családja nélkül ma nem tartana sehol.

Demi Lovato egyre jobb formában van. Nemrég elmondta, hogy nagyjából sikerült túltennie magát exbarátján, Joe Jonason, és ahogy csak ideje engedi, edz, hogy minél jobb formában legyen. Most pedig a RadarOnline.com-nak elárulta, nagyon fontosnak tartja azt, hogy a családja mellette álljon.

„Úgy gondolom, alapvetően fontos az életedben, hogy jó emberek vegyenek körül, és hogy nagyon jó kapcsolatot ápolj a családoddal, a családodon belül kellemes legyen a légkör. Régebben sokszor kerültem olyan helyzetbe, amikor pár fiú vagy lány bűnbe akartak »csábítani«, de persze nem sikerült nekik... és a mamám nem is hagyta volna, hogy bármi őrültséget csináljak, vagy ilyesmi... Nagyon izgatott vagyok az új albumom miatt, több R&B stílusú, táncolós dal lesz rajta, szóval tényleg nagyon izgulok, de tudom, hogy bárhogy is alakul a későbbiekben az életem, a családom nem hagy magamra!”

Demi október 12-én Taio Cruzszal együtt részt vett a 2010-es American Music Awards díjátadón Los Angelesben, ugyanis ő és Taio adták át a díjakat, élőben. A fiatal lány rendkívül csinos volt, és láthatólag nagyon jól érezte magát, hiszen nagyon sokat mosolygott... pont, mint a „régi szép időkben”.

 

 Posted by Lily | 2010.10.14. | Forrás: starity

 Személyes képek

Sziasztok! Töltöttem fel képeket személyes képekhez! :) 2-t az 'Egyedül' és 15-öt a 'Családdal, barátokkal, rajongókkal' albumba..:) Nézzétek meg őket:

         

 Posted by Brigi | 2010.10.13. | Forrás: -

 
2010 AMA Sajtókonferencia

Sziasztok! Először is szeretném tisztázni ezt az egész swac feltöltős dolgot. Tudom, hogy nagyon le vagyok/unk maradva, de higyjétek el, hogy nincs időm feltölteni új részeket felirattal..ha lesz elég időm persze feltöltöm és bepótolom amik elmaradtak..tudom, hogy nagyon sok türelmet igényel, és már jelezték is a chatbe, hogy volt aki feltöltötte az új részt. Ha gondoljátok nézzétek meg ott, én nem veletek szeretnék kiszúrni azzal, hogy eddig feltöltöttem és most csalódnotok kell, mert nem töltöm..Egyszerűen tényleg nincs időm rá. Remélem megértitek. :) És egyébként készültek új képek a 2010-es American Music Awards sajtókonferenciáján. Nézzétek meg:

         

 Posted by Brigi | 2010.10.12. | Forrás: demilovatodaily

Twitter Pix

Demzi felrakott egy fekete-fehér képet a twitterjére Ami alá csak ennyit írt: Gratulálok Terry és Sahra Staley. Csak ennyi hírt kaptunk ma MÉG :D!!! Aki követni szeretné Demi életét az itt keresse: link

Késöbb:
a Barátnőm keres egy Társzerkeztőt a Divat oldalához. Akit érdekelne az nézzen be ide és kutakodjon: link

 Posted by Lily | 2010.10.11. | Forrás: demi-twitter

'You'r Watching Disney Channel'

Nem rég jelent meg a Disney Chanel hiavatols új Demi promoja Amerikában az SWAC előtt adák le. Itthon meg a Camp Rock előtt adták le:
Magyar promo: Sziasztok! Demi Lovato vagyok a Camp Rock 2 záróbuliból. És ez a Disney csatorna.
Angol promo: Sziasztok, Demi Lovato vagyok a Sonny with a CHance-ből. És te a Disney Chanelt nézed.


 Posted by Lily | 2010.10.10. | Forrás: demicentral

SWAC Album Scans

VÉGRE 5-én megjelent a 9 számos Sonny with a chance CD. És már fent is vannak a képek a CD-ről és az album képiről. Mindjárt fel teszem a kisképeket addig nézétek meg őket a gallery-ban:

    

 Posted by Lily | 2010.10.10. | Forrás: demicentral

Making Babies Cry

Meg jelent a Sonny with a Chance új videó klipje a 'Random Halloween Special'-hoz és ez a szám van a CD-n is. Brandon Mychal Smith énekli.És szerintem elég vicces :D De szegény 'babák' folyton sírnak - bár ez a lényege a számnak- xD Nézzétek meg az új klippet:

        

 Posted by Lily | 2010.10.10. | Forrás: demicentral

"Jól vagyok"

Bocsi, hgy nem írzam, de én és a barátnőm sulibuli után pizsibulit tartottunk ketten :) Na de most rengeteg új hirrel fogok jönni :D:D Bár folytatódik a Joe plus Demi strory. Szerintem Demi mostmár lezárta ezzel a cikkel a történetet:

Demi remek formában van, és elárulta, hogy végre jól is érzi magát a bőrében.
Demi Lovatónak mostanában nem volt könnyű. Joe Jonasszal elváltak útjaik, s nem sokkal később szembesülnie kellett a ténnyel, miszerint Joe hamar túltette magát rajta, és máris Ashley Greene-nel jár.

Most azonban úgy tűnik, hogy Deminek is sikerül továbblépnie. A napokban így nyilatkozott: „Valóban nehezen tettem túl magam az elmúlt pár hónap eseményein. Nem szeretnék konkrétumokat említeni, de pár történés kissé meglepett és elszomorított. De úgy érzem, ennek a korszakomnak is vége. Bátran mondhatom: köszönöm, jól vagyok! Sikerült nagyjából túllépnem a történteken. Nyilván nem ment könnyen, de muszáj volt. Most edzeni járok, ahogy időm engedi. Végre én is elégedett vagyok magammal... nagyjából! De tényleg, jól érzem magam a bőrömben, nem kell aggódni.”

Arra a kérdésre, hogy a fiúkkal most hogy áll, ennyit mondott: „Egyelőre nem érdekel ez a téma. Gondolom érthető, hogy előbb túl szeretnék lenni... nos, az előző kapcsolatomon. Abban hiszek, hogy előbb el kell fogadnom, meg kell szeretnem önmagamat, ahhoz, hogy valaki más is szerethessen.”

        

 Posted by Lily | 2010.10.10. | Forrás: starity.hu

  


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!