DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               

Demi ki van akadva Joe és Ashley románcán

Halihó! (: Na megint én, bocsi, hogy csak este, de most értem haza. Most végre kiírom a lesifotókat is amiket egyébként már reggel feltöltöttem..illetve hoztam egy starity-s cikket is! Jó kép nézegetést! :)

Egy Zack Taylor nevű blogger szerint a 18 éves Demi Lovato teljesen ki van akadva Joe Jonas és a Twilight-sztár, Ashley Green románcán.

Demi teljesen fel van háborodva, és nagyon szomorú. Ennek főbb oka, hogy Joe véget vetett köztük mindennek, mert szerinte kapcsolatuk már túl nyílvánossá vált,  viszont az Ashley-vel való kapcsolatuk elég nyitott, ezért  Demi kicsit féltékeny” – mondta egy névtelen forrás.

Egy bennfentes szerint Demi még el szerette volna érni, hogy megint együtt legyen Joe-val, de ugye jött Ashley Green.

Azt hiszem, ebben a korszakban ez gyakran megtörténik, hogy valamit, amit szeretsz, az elveszik. De ezzel nem lehet csinálni semmit; esetleg tovább éled az életed, és úgy teszel, mintha ez meg sem történt volna.” –mondta a Sonny with a Chance színésznője a Hollywood Life-nak.

         

 Posted by Brigi | 2010.10.08. | Forrás: starity.hu

 Képek

Sziasztok! Előkerültek képek augusztus 25.-éről amikor Demi a Massachusetts-i gyermek kórházban járt. Nagyon aranyos képek. Valamint feltöltöttem új lesifotókat is, ezek tegnap készültek. De most nem volt időm képet csinálni hozzájuk mert azonnal indulnom kell a suliba :D
         

 Posted by Brigi | 2010.10.08. | Forrás: -

 Iskola 'erőszak' ellen

AGAIN! Már megint (persze jó értelemben!) Demi kiáll ez iskolai erőszak ellen. És mint  tudjuk! Ugye tudjuk?? De most! Joe Jonas is csatlakozott! Olvassátok el a Starity.hu cikkjét! Hát nem édi, hogy a sztárok mien nagy lelküek? :D

 

Joe Jonas is, mint Demi Lovato, küzd a megfélemlítés ellen, ami a mostani tinédzserek körében elég gyakori. A Cambio készített vele egy videót, amiben felhívja mindenki figyelmét a problémára.

Úgy látszik, Joe Jonas is csatlakozik Demi Lovatóhoz, és próbál segíteni azoknak a tiniknek, akik nehéz időszakon mennek, illetve mentek át valaki miatt.

A középső Jonas arról a tényről mesélt, mennyi gyűlölet van a mai világban, és emiatt az emberek zsarnokoskodnak egymással. A srác elmondása szerint ő nagyon optimista, és mindenkit bátorít arra, hogy adják tovább ezt az üzenetet, és akkor talán kevesebb erőszak és félelem lesz. „Ha látsz valakit egyedül ülni, miért nem köszönsz neki? Hiszen biztosan borzasztó lehet magányosan ebédelni a büfében, vagy az iskolában.”

Reméljük, Joe üzenete segít, hogy rájöjjünk annak a fontosságára, a megfélemlítés hazánk és más országok számára is igen súlyos dolog

 Posted by Lily | 2010.10.07. | Forrás: starity.hu

 Rendezvény Október 5.

Demi tegnapelőtt egy iskolai rendezvényen énekelt általános iskolásoknak! Losangelesben. Sőt még ajándékot is kap :D. Utána néztem a daloknak és csak a So Far so Great-et találtam ahogyan énekli, de nem teléjes :S! És még egy Interjút is :D
  

                                           So far so Great     Interjú

 Posted by Lily | 2010.10.07. | Forrás: demicentral

2x18 So Random Halloween

Végre eljött ez a nap is amikor kapunk pormoképeket az új speciális részről :D Érdekes  lesz ez a rész! Ehez a részhez a már többször említette Work of Art című szám tartozik! Amerikai Disney Chanel megjelenés időponta: Október 17 vasárnap!

   

 Posted by Lily | 2010.10.04. | Forrás: google

Vásárlás szeptember 2.-án

Sziasztok! Ez a kép még elég erégi. Vagyis, annyira nem :D Szóval szeptember 2.-án készült Demi-ről vásárlás közben, nézzétek meg :)

 Posted by Brigi | 2010.10.04. | Forrás: demilovatodaily.com

Joe Jonas vendégszereplő lesz a SWAC-ban?

A Hír igaz miszerint Joe Jonas venégszereplő lesz :) a Starity.-hun ezt a cikket rakták fel: :

A Sonny with a Chance egyik új részében láthattuk Raven-Symonét mint mellékszereplőt. Az ötlet sok rajongónak tetszett, így jön egy másik „melléksztáros” rész is, Joe Jonasszal. A Chadet alakító Sterling Knight árulta el, hogy Joe Jonas lesz az új Sonny-résznek a melléksztárja, miközben a most megjelenő részről beszélt az alábbi interjú elején.
Valószínűleg Joe akkor vállalta el a szerepet, amikor még együtt járt a főszereplővel, Demi Lovatóval, hisz akkor forgatták a sorozatot. Ha így volt, akkor srácnak végig kellett néznie, hogy Chad és Sonny együtt vannak. Kíváncsian várjuk a részt.

 Posted by Lily | 2010.10.03. | Forrás: starity.hu

Happy Birthday!!!

Ma van a nagy napja! Hogy kinek? Kinek másnak! Csak is Briginek! BOLDOG 16. SZÜLETÉS NAPOT KÍVÁN NEKED minden ember aki ma és máskor is ide látogattot vagy ismer!

Ezt küldi neked LIly és mindenki!!  BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Később: Úristen! Nagyon szépen köszönöm!!! Iszonyatosan jól esik!! <333 puszi: Brigi

 Posted by Lily | 2010.10.03. | Forrás: 

2010-ES MEGJELENÉSES KÉPEK

Sziasztok! Végre feltöltöttem az összes eddigi 2010-es megjelenéses képet. Kattintsatok ide az összes képért. Az előnézeti képekre, pedig egy-egy albumért. Valamint megírtam három menüt a Demi menüben:
» Smink nélkül
» Starbucks
» Szemüveges?
         
         

 Posted by Brigi | 2010.10.03. | Forrás: -

Popstar Magazine Scans

Hát... Öhm... Ehez nem tok mit szolni. Mivel semmit nem értek abból ami le van írva xD nem angolt tanulok :(. De azért mégis vmit azért mondok: Hát szerintem ez a Poszter nagyon jó és a Sonny with a Chanceről is van szó :) Selena és Demi is benne van. Nézzétek meg a Scanaket:
         
        

 Posted by Lily | 2010.10.02. | Forrás: demilovatoweb.com

SWAC songs promo

Már megin SWAC de nem baj ugyanis most promo 30 másodperces részleteket katunk az SWAC lemezről. Mindegyik jó lesz szerintem és mindenkinek remek a hangja. oh és még vmi!: a Galleryába most régebbi fotósorozatokat töltök fől a héten a 2008-asakat teszem fel és az érdekességek is bővűl a hétvégén!


 Posted by Lily | 2010.10.02. | Forrás: demilovato.org

Billboard Lista

És itt van egy lista a Billboard Legszexisebb 21 éven aluli sztárjainak listája! És kiváncsiak avgytok, hogy mégis ki de főként Demi ért-e el helyet és hanyadik lett? DOB PERGÉST!!........  Ó hát igen a sok-sok jelenlegi sztárok közül Demzink 8. lett! Legyőzve olyanokat: Miley, Diggy, Greyson. Itt a teljes lista:

1. Taylor Swift
2. Justin Bieber
3. Selena Gomez
4. Charice
5. Soulja Boy
6. Nick Jonas
7. Willow Smith
8. Demi Lovato
9. Greyson Chance
10. Miley Cyrus
11. Lex Lugar
12. Taylor Momsen
13. Chris Colfer
14. Miranda Cosgrove
15. Diggy Simmons
16. Wondergirls
17. Never Shout Never
18. New Boyz
19. Nikki Yanofsky
20. Cody Simpson
21. Sean Kingston

        

 Posted by Lily | 2010.10.02. | Forrás: Neon.hu

Demi & Joe
Nem lehet vége!

Mint tudjuk Joe és Demi között minden vége lett amikor lekapták kézenfogva majd csókolózva Ashley Green-nel! A Bravó Szeptemberi számában megjelent egy cikk Demi és Joe kapcsolatáról:

Csak a turnéban bízik?:
Demi azt gondolja az egyetlen esélye h újra együttlegyen a turné. Azt hitte, hogy egy Duett éneklése alatt 'újra fellobban az a láng'. És muszály elviselniük egymást a sok közös munkában.

Sírás és árulás:
Demi barátai azt mondták, hogy majdnem minden barátitalálkozón kiteregeti nekik, hogy mennyire hiányzik neki Joe. Sőt többször el is sírja magát.:
"Demi nem tudta abbahagyni a sírást. Folyton csak azt ismételgette, hogy mennyire hiányzik neki Joe, és hogy vissza akarja szerezni! Kívűlről úgytűnik, hogy minden teljesen rendben van vele, de ha egy kcsit közelebbről nézzük, azonnal látszik, hogy teljesen össze van csúszva"

Van remény:
Demzi egy időre elvonult a barátaitól, hogy a kis 'stress-je' elmúljon.
"Perpillanat nagyon fájdalmas lenne találkoznom Joe-val. De később, amikor együtt turnézunk, biztosan rendbe jönnek a dolgok köztünk"
Vajon mégjobban össze fog-e omlani Demi amikor össze lesz vonva több hétig az Expasijával? Reméljük újra össze jönnek!

Véleményem: Hát mitmondjak, amikor én ezt a cikket olvastam eléggé elszomordtam pláne mikor ez a csókolózos kép elő került Ash és Joe között... -.- Én bízom benne, hogy egy idő után Joe rájön, hogy neki Demi az igazi (mert a Lány így gondolja!). xoxo

 Posted by Lily | 2010.10.02. | Forrás: Bravo - szeptember

WORK OF ART VIDEÓ

Jó reggelt! (: Ismét egy starity-s cikkel jöttem. Ugyanis megjelent egy videó Demi 'Work of Art' című számához.

Mint tudni, Demi Lovato új száma, a Work of Art az új Sonny with a Chance lemezről van. Lehetett rá számítani, hogy videoklipje is lesz, hisz az első Sonny-dalnak is, a Me, Myself and Time-nak is lett, ami nagy siker lett az Egyesült Államokban.A Work of Art kicsit pörgősebb, teljesen más hangzású. Ezen nem is csodálkozhatunk, hisz a Sonny Munroe-t játszó lány mesélt arról, hogy szeretne változtatni a zenéjén.Nincs nagy különbség a két videoklip között, csupán annyi, hogy Demi haja világosbarna, a másikban pedig fekete volt, ebből következik, hogy mostanában forgathatták a klipet.Vajon ez a jele, hogy új évad érkezik? Vagy csupán az utolsó részekben lesz változás? Ezt egyelőre nem lehet tudni.

 Posted by Brigi | 2010.10.02. | Forrás: starity.hu

Társszerki ^^

Hy everyone! Én vagyok Lily, Brigi társszerkeztője! Besegítek neki a kemény sulis napokban. Sok jó dolgot fogok nektek hozni és nem csak frisst! Hozok majd nektek új menüpontokat és még sok funy dolgot! Ha még többett szeretnél rólam tudni: Kedvenceim: macska, csokiii, Disney, zene (zongora,gitár,éneklés) Ilyen vok: Félig szőke, felejtős, titok tartó, hülyéskedő, mindig mosolygó :D Ahogy gondoljátok Demit is szertem! Röviden ennyi még ma hozok egy-két frisst!:D xoxo 
 

 Posted by Lily | 2010.10.01. | Forrás: -

KÉPEK

Demi szeptember 29.-én részt vett a ARCADE The Autumn Party Benefiting Children's Institute divatbemutatón. Szerintem nagyon szép volt, bár elég morcos a képeken :D 
         

 Posted by Brigi | 2010.10.01. | Forrás: demilovatodaly.com

JÖN AZ ÚJ SWAC LEMEZ!

A Sonny with a Chance (magyar címén Sonny, a sztárjelölt) című Disney-sorozatnak már második évadát láthatjuk a tévében. Október elején pedig megjelenik az évadhoz tartozó album is!

A nagy sikerű Sonny with a Chance (Sonny a sztárjelölt) című Disney-sorozat második évadát nézhetjük a tévében. Találkozhatunk kedvenc szereplőinkkel, és végigkövethetjük Chad (Sterling Knight) és Sonny (Demi Lovato) szerelmét. Október ötödikétől pedig az évad egyes részeit végigkísérő 9 dalt hallgatgatjuk végig, egy albumomon összefoglalva.

A hamarosan megjelenő lemezen Demi Lovato négy, Sterling Knight kettő, Tiffany Thornton (Tawni) pedig szintén két dalt énekelt fel.

Íme az album teljes számlistája:

 Posted by Brigi | 2010.10.01. | Forrás: starity.hu

   

SWAC KÉPEK

Megjelentek képek a Sonny második évadának 19. részéből, melynek címe Sonny with a 100% Chance of Meddling. Nézzétek meg őket ;)
         

 Posted by Brigi | 2010.10.01. | Forrás: demilovatodaly.com


"VAMPIRE SUCKS" TÁBLA

Sziaszok! Tudom, hogy nagyon régen frissítettem már, de az iskola az oka. Ezért lehet, hogy csak hétvégénként fogok frissíteni, mindenesetre az oldal tovább folytatódik semmi féle zárástól nem kell félnetek..(: Az előző frisseket megtaláljátok a lap alján. Na akkor itt egy cikk, amit még én fordítottam starity-re..hát tudom szégyen, hogy én fordítottam és még így sem volt időm ide kiírni..Na de most ha nem olvastátok volna..(:

Demi Lovato és Joe Jonas épp a Wouldn't Change a Thing című dalt énekelték a Rocktábor 2 filmből szeptember 19-én irvine-i koncertjükön, amikor egy rajongó a magasba emelt egy provokáló üzenetet tartalmazó táblát. A táblára „Vampires suck” volt írva, ami magyarul annyit jelent: 'A vámpírok szívnak/bénák'. Vajon kire célozhatott az üzenet?Bizonyosan Joe barátnője, Ashley Greene ellen szólt, akit jól ismerhetünk a Twilight Saga-filmekből, és aki ott volt ezen a bizonyos koncerten is.Amikor Ashley meglátta a feliratot, gúnyolódni kezdett Demin, majd Joe és Nick arra a részére sétált a színpadnak, ahol a táblát tartó személy állt, és intettek neki, hogy tegye le a táblát. Deminek,  úgy tűnt, tetszett a tábla,  mert amikor meglátta, mosolygott rajta.

Saját vélemény: starity-n nem igazán írhattam oda a véleményem a cikkbe, de azért itt megteszem..(: Na szóval szerintem ez a rajongótól elég vicces dolog..mármint a tábla :D:D Demi biztos azért mosolygott mert örül neki, hogy van aki a "pártjára" áll, és talán az önbizalmának is jót tett, Ashley-vel szemben..viszont azt nem egészen értem, hogy Ashley miért gúnyolta ki Demi-t. Nem tudom hogy történt, egy rajongó beszámolóját fordítottam, és többet nem írt róla..:SHát ha ez igaz, akkor szerintem ez nagyon bunkó dolog, mert Demi nem tehet róla, hogy vannak rajongók akik 'Jemi' pártiak.

 Posted by Brigi | 2010.10.01. | Forrás: starity.hu

>> előző frissek:
1 | 2 | 3 <<

  


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!