DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               

LESIFOTÓK, SZEMÉLYES KÉPEK

Sziasztok! Ma több képet is hoztam. Szeptember 23.-án a fotósok lekapták Demi-t amint távozik a házából, majd mikor találkozik Rob Kardashian-nal. Aztán hoztam két személy képet amin Selenával szerepelt, nagyon régi képek, illetve egy pár képet feltöltöttem a családdal/barátokkal albumba is! ) Jó kép nézegetést! Posted by Brigi | 2010.09.25.

KÉPEK

Hali! Hoztam lesifotókat és megjelenéses képeket Demi-ről. Nézzétek meg :)

 Posted by Brigi | 2010.09.24.

1 ÉVES AZ ULTIMATE-DEMI!!

Sziasztok! :) Képzeljétek ma egy éve egy szerdai délutánon, (igen tavaly szerdára esett 23.-a) hoztam létre az oldalt. Tulajdonképpen már előtti is meg volt, de akkor alakítottam Demissé.Tudom, hogy volt közben egy fél éves szünet, mégis úgy gondolom, hogy ez a nap érdemli a "Szülinap" elnevezést! :) Sajnálom, az iskola nagyon lefoglal ezért nem tudok frissíteni sokat, épp, hogy felnézek és kiírom a friss híreket! Azért remélem, hogy vannak akik szeretik az oldalt, mert én örülnék ha még több évig megmaradna! :) És köszönöm szépen, a rengeteg dícséretet/támogatást/elismerést/segítséget amit tőletek kaptam. <33 Ez az első honlapom aminek átlaglátogatottsága valaha is elérte a 250-et, sőt a 200-at. Már nem jártok ennyien az iskola miatt, de még mindig 100 fölötti a látogatottság, illetve a gportál listán voltam már a 10. helyen, ami nekem nagyon sokat jelent. Köszönöm (= Egyébként tegnap Demit lekapták a lesifotósok Los Angeles-ben az Urban Outfitters-ben vásárolni. Nem volt túl jó kedve :/

 Posted by Brigi | 2010.09.23.

CAMBIO KONCERT

Demi élő koncertet adott, és olyan számokat adott elő mint a: La La Land, It's Not too Late, Got Dynamite, Catch Me valamint a Remember December. Természetesen mindet élőben. Annyira imádom hallgatni Demit még élőbe is nagyon szép hangja van. :) Érdemes megnézni őket:

 Posted by Brigi | 2010.09.19.

ROCK TÁBOR 2 PREMIER

Sziasztok! Ma volt a magyar Disney csatornán a Rock Tábor 2 premierje, én láttam kétszer is, sajnálom, hogy nem írtam ki előre..de ha lemaradtatok volna akkor sincs gond, hiszen ha minden igaz holnap is elcsíphetitek 9:30-kor, valamint 17:00-kor is. Azért elég érdekes, hogy kihagytak belőle pár részt. Pl: Demi, Different Summers dalát tejesen, pedig az eredetibe benne van. Na de mindegy, nektek hogy tetszett? :)

 Posted by Brigi | 2010.09.18.

DEMI ÉS MILEY VIDEÓ

Halihó! Megjelent egy másik videó is ami szerdán készült Demiről és Miley-ról. Főleg Miley-t láthatjátok benne, szegényt a paparazzik nagyon sokszor fényképezik pedig direkt megkérdte őket, hogy álljanak le. Illevte hallani llehet, hogy Demi is mondja nekik, hogy hagyják békén Miley-t. :|

 Posted by Brigi | 2010.09.17.

DEMI ÉS MILEY KÉPEK

Sziasztok! Készültek képek tegnap Demiről és egyik legjobb barátnőjéről Miley Cyrus-ról. Egy étteremben vacsoráztak. Még a tegnap estéről készült egy videó is, ezt itt nézhetitek meg. Néhány képen Demi elég érdekes fejet vág :DD de azért jó képek lettek.

 Posted by Brigi | 2010.09.16.

ÉLŐ CHAT

Halihó! Elfelejtettem időben szólni, illetve én sem tudtam róla, de volt megint élő chat Demi-vel..tudjátok amikor a rajongók kérdezhetnek tőle. Sajnálom, tényleg, legközelebb megpróbálok majd szólni. :) xoxo

 Posted by Brigi | 2010.09.15.

INTERJÚ + THAT'S SO SONNY

Sziasztok! Végre sikerült feltöltenem a 'That's So Sonny'-t, amit már annyira vártatok. Természetesen magyar felirattal. katt ide az első részért, ide a másodikért. Illetve feltöltöttem magyarul a 2. évad első részét is. Hát valahogy nekem nagyon nem tetszik ahogy a végén a dalt is leszinkronizálták! :/ part 1 | part 2 | part 3. És akkor még hoztam egy interjút, képekkel. Az interjúért köszönet a starity.hu-nak.

Bizonyára mindenki tudja, hogy pár héttel ezelőtt volt Demi 18. születésnapja. Azt is sokan tudják, hogy a fiatal énekes- és színésznő a Clean & Clear nevű szépségipar arca. A szülinap alkalmából Demi tartott egy rendkívüli koncertet, hogy rajongói vele együtt ünnepelhessenek, amely a buli a Clean & Clear támogatásával jött létre. A Seventeen  magazin egyik riportere volt olyan szerencsés, hogy ott lehetett a rendezvényen, és még a koncert kezdete előtt interjút készített Miss Lovatóval. Demi beszélt arról, melyik Clean & Clear termék a kedvence, illetve jó tanácsokkal is ellátta rajongóit.

Seventeen (17): Melyik a kedvenc terméked azok közül, amiket most használsz?
D
emi (DL): Ezek a Clean & Clear-termékek megmentették az életemet! Használom a Morning Burst Cleanert – ez energiát ad nekem, mert ennek energiarobbanás-gyöngyei vannak; aztán… használom a Finishes Pore Perfecting Moisturizert.

17: Én tényleg nem látok egyetlen pórust  sem az arcodon. Ez bámulatos!
DL:
Ez a Pore Perfecting Moisturizer – ez a kedvencem! Azután éjjel használom a Deep Cleaning Astringentet. És tényleg imádom az In-Shower Facialt is. Ez nagyon jól jön, amikor próbálod kondicionálni a hajadat.

17: Milyen sminket használsz, amikor szükséged van egy kis bizalomerősítésre?
DL:
Határozottan a hidratálót. Én nem szeretem a túlzott dolgokat, nem szeretek sokat használni, kivéve akkor, amikor valami olyan ruhát hordok, ami ezt megköveteli. Úgy sminkelek, ahogy érzem magamat, néha elég egy hidratáló, néha pedig el kell gondolkodni azon, hogyan is tűnjön a sminkem magabiztosnak, de nem túlságosan.

17: És milyen jó tanácsot arra, hogy a legjobban érezd magad?
DL:
Keresztül mentem egy olyan időszakon, amikor igazán alacsony volt az önbizalmam. De egy nap felébredtem. Ma már legszívesebben minden napot úgy kezdenék, hogy vetek egy pillantást a tükörképemre, és azt mondom magamnak: „Te ijesztően és csodálatosan tökéletes vagy.” Próbálom el is hinni. Bármi van is, te minden nap bele tudsz nézni a tükörbe, és mondhatod magadnak, mennyire gyönyörűen és csodálatosan nézel ki, és tényleg érdezd jól magad, ha magadra nézel.

 Posted by Brigi | 2010.09.14.

DEMI ÚJ BARÁTJA?

Az a petyka kering a neten, hogy Demi összejött a We The Kings nevű zenekar 25 éves tagjával, Travis Clark-kal. Persze ez még nem lett megerősítve, a forrás annyit árult el, hogy már hónapok óta randizgatnak. Mondjuk elég érdekes, mert Demi és Joe csak pár hónapja szakítottak, úgyhogy nem hiszem, hogy olyan régóta együtt lennének. Szerintem ez a pletyka kacsa. Egyébként közös képek

 Posted by Brigi | 2010.09.14.

TOPMODELL LESZEK

Demi vendégszerepel a 'Topmodell leszek' (America's Next Top Model) című műsor 15. évadának 2. részében. Természetesen magát adja, és az erőszakról beszélt a lányoknak. Megjelent három kép róla, illetve egy rövid videó is. Katt.

 Posted by Brigi | 2010.09.11.

FRIENDS FOR CHANGE

Szeptember 8-án többek között Demi, Nick és Kevin Jonas,  St. Petersburgban, Floridában, tisztították a tengerpartot, a Friends For Change program kretein belül. Nézzétek meg a képeket :)

 Posted by Brigi | 2010.09.10.

CNN

Demi szerepelt a CNN Newsroom műsorban amiben beszélt az iskolai bántalmazásokról. Nagyon rendes tőle, hogy mindig kiáll az ügy érdekében. :)

 Posted by Brigi | 2010.09.08.

KÉPEK

Sziasztok! Megjelent egy 2010-es fotósorozat, Deminek még fekete a haja a képeken, és Liz Gregg készítette őket. Valamint szeptember 7-én (vagyis tegnap) a turné állomása a West Palm Beach volt. Nézzétek meg a képeket. :)

 Posted by Brigi | 2010.09.08.

DEMI + NICK, CATCH ME

Szeptember 4-én Demi és Nick Jonas ismét együtt énekeltek, ezúttal a Catch Me című számot. Szerintem ez is jó lett, nézzétek meg:

 Posted by Brigi | 2010.09.06.

TURNÉ KÉPEK

Sziasztok! Hoztam koncert képeket augusztus 25.-éről és szeptember 4.-éről :)
 

 Posted by Brigi | 2010.09.06.

SAJTÓKONFERENCIA

Sziasztok. Találtam egy képet ami a Rock Tábor 2 sajtókonferenciáján készült. Remélem lesz még több is! :)

 Posted by Brigi | 2010.09.06.

NEW LAYOUT

Sziasztok! Feltettem az új kinézetet! :) Imádtam Demi "ilyen stílusú korszakát" :D Szóval gondoltam ezekből a képekből készítem a fejlécet. Tudom, hogy mára ígértem a új swac részt felirattal, a That So Sonny-t, de bocsi erre még várnotok kell egy kicsit. Nagyon sajnálom. Pár napon belül fent lesz! :) Jó éjszakát!

 Posted by Brigi | 2010.09.05.

VIDEÓK

Hoztam jó pár videót! :) Az elsőn Nick és Demi a 'Stop The World'-öt éneklik a próbán. Szerintem nagyon jó <3 A másodikon Demi véletlenül eldobja a mikrofont a 'Remember December' éneklése közben. Hát előfordul a ilyesmi :D A harmadik videón Joe és Demi a 'This is Me'-t valamint a 'Wouldn't Change a Thing'-et éneklik, és a végén látható egy ölelés is. A negyedikben pedig a 'Bounce'-t adják elő :D:D Már előbb is láttam ezt a képet de ez akkor megmagyarázza Demi miért öltözött fel ilyen furán..szóval katt ide a képért! Ide pedig az eredeti Bounce videóért, ha azt nem ismernéd! :) Én imádom :DD Jó szórakozást.. Posted by Brigi | 2010.09.05.

CR2 NÉZETTSÉG

Sajnos a Rock Tábor 2 nem aratott akkora sikert, mint várták. 8 millióan nézték a premiert a Disney Channel-en. (Bár szerintem ez sok) Az első Rock Tábor filmet többen nézték ennél. Ahhoz képest, hogy mennyit hírdették hosszú idők óta, ez kevésnek bizonyult. A hozzászólásokat is olvasgattam, többen írták,hogy mekkora bukás, és, hogy a HSM 2-t sokkal többen nézték..Tulajdonképpen nem értem miért kel azt most emlegetni..hát mindegy, én azért gratulálok a srácoknak! Szép munkát végeztek :)<3

 Posted by Brigi | 2010.09.05.

>> előző frissek: 1 | 2 | 3 <<

  


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!