DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               

Törölte Twitterét!?

Demi törölte twitterét ma (nekik) reggel. De ez nem biztos. Brigi és én már észre vettük, de nem gondoltuk, hogy komoly, de most egy cikk is megjelent a starityn. De nagyon nem lenne jó ha ez igaz lenne. DE a twitterpic fiókja még meg van! LINK

A 18 éves énekes-színésznő ma reggel törölte mikroblogját, ami a rajongók számára elég szomorú hír, hiszen így nem tudják tartani a kapcsolatot vele.

Demi még nem jelentette ki hivatalosan,  hogy saját maga törölte volna Twitter-fiókját, de annyi bizonyos, hogy már nem elérhető a megszokott, @ddlovato azonosítón.

Lehet, hogy ő maga törölte, vagy talán egy rosszakaró antirajongója feltörte, s ezért szabadította meg magát Twitter-fiókjától egy kattintással Demi Lovato.

A fiatal sztár sokszor írta már, hogy Twitter-szünetet tart, de sosem említette, hogy törli is magát Reméljük, azért hamarosan visszatér a gondolatokat megosztó oldalra.

Ha kiváncsiak vagytok Demi már nem létező twitterjére. Hogy honna tudjuk, hogy nincs: LINK

 Posted by Lily | 2010.10.30. | Forrás: starity és Brigi és Sophi

Twitter pix

Demzi 2 képet is tett fel twitterjére. Nézükk miket:D az első képen épp megkérik a kezét, de csak játékból xD olyan édes rajta Demi :D A másikon Noah van.
Twitter kép 1:
"Srácok... Elköteleztek!!!!!!!"
Twitter kép 2: " Csak ez az egyetlen probléma a karkotömmel.. "-@maddielovesyou1 ... Hát nem édes az én kis tesvérkém? " 

                        

 Posted by Lily | 2010.10.29. | Forrás: twitter.com/ddlovato

Sonny with a Kiss

Ohóó nem csak úgy hoztam képeket ehez a rége várt részhez hanem egy starity-s cikket is:D Saját vélemény: Én már anniyra vártam, hogy végre eljöjjön ez is. Én a disney-s sorikban azt szertem a legjobban, amikor iylen kis szerelmi dolgok vannak. Bár érdekes lesz ez a rész de jön az America-i Disney-re még hozzá November 21-én. Ki is fogom ide rakni és majd le lesz fordítva magyarra :D (de az késöbb lesz)

  

A rajongók már nagyon várták ezt a pillanatot. November végén minden valószínűség szerint elcsattan az első igazi csók a Sonny with a Chance-ben – Sonny (Demi Lovato) és Chad (Sterling Knight) között!

Aki látott pár új részt a Sonny with a Chance-ből (magyar címén Sonny, a sztárjelölt) biztosan tudja, hogy a Disney-sorozat új, második évadjának központjában két ember áll: Sonny (Demi Lovato) és Chad (Sterling Kinght), illetve az ő szerelmük. A rajongók már azóta várják azt a bizonyos első, igazi csókót köztük, mióta elkezdtek randizni, s most itt a nagy alkalom! Sokan arra tippeltek, hogy csak a harmadik évadban csattan el a csók, de most kiderült: a második évad 21. részében kerül sor rá.

A két főszereplőt alakító Sterling Knight és Demi Lovato a valóságban nagyon jó barátok, már sokszor próbálták összeboronálni őket. Az más kérdés, hogy ez vajon előny vagy hátrány egy ilyen csókjelenet forgatásánál.

Az epizód címe Sonny with a Kiss, azaz – szó szerinti fordításban – 'Sonny egy csókkal'. Íme a tartalmi leírása a Disney Channel jóvoltából:

 

Sonny és Chad kapcsolata elég nehezen indult, hiszen Sonny a Tök Véletlen (eredeti címén So Random) című komédia tagja a sorozatban, Chad pedig a Mackenzie Falls című drámáé. A két sorozatot összeköti a közös stúdió, azonban rengeteg ellentét van köztük, s a folyamatos áskálódás még azután sem szűnik meg, hogy a Chad és Sonny randizni kezdenek. Sőt, Sonny munkatársai (akik egyben a legjobb barátai is) egyenesen undorítónak, árulásnak titulálják a kapcsolatot.  

SONNY WITH A CHANCE – Sonny with a Kiss – Amikor egy interjúban szóba kerül az igazi, szenvedélyes csók, Sonny és Chad úgy érzik, végre meg kellene történnie. Erre biztatják őket a barátok és a rajongók is. Mindketten kicsit félnek attól, hogy mi fog történni, ugyanis mindenki azt szeretné, ha a műsor keretén belül csókolnák meg egymást. Ez ahhoz vezet, hogy a nagy nyomás alatt lévő Sonny beszél Chaddel a kapcsolatukról, és a köztük lévő kémiáról, miközben kénytelen eltöprengeni azon, hogy mi lesz, ha egyszer szakítanak. Időközben Nico és Grady azt hiszik, hogy az ideiglenes öltözőjüket szellemek szállták meg, mert furcsa zajokat hallanak... mindez a Sonny with a Chance új epizódjában, amely november 21-én, vasárnap látható, a Disney Channelen.

 Posted by Lily | 2010.10.29. | Forrás: Starity

In Bologna, Columbia

Demi nagy valószínüleg a JB-vel Bologna-ban koncertezett készítettek fele egy műsorba egy interjút és kikédezték kis (nagy) rajongóti :D JAAJJJ alig várom már,hogy kitegyem ide végre jelentek meg új képek a Sonny with a Kiss-ről amiben Chad és Sonny csókolózni fognak :D Mindjárt hozom!

 Posted by Lily | 2010.10.29. | Forrás:-

Koncert Mexikóban

Bizony!! Demi és JB konci folytatódif. 2010,10,24-ei megálló Mexikóváros vol:tD Rengeteg rajongói felvételt kaptunk, de minegyikbe bele énekelni (rajongók) és kicsit hamisak. Képeket nemsokára feltöltöm a gallerybe. Addig is nézzétek meg Demit és néha Joe-t. Olyan jó, hogy Demi nem egy hamis Díva oylan a hangja élőbe mint a lemezeken.:D Ezen avideón a Lo Que Soy-t énekli egy lánnyal akit kihívott a közönségből: a többi vidit a vidi alatt találjátok. Belineklve a címeken!

    

- La La Land és Remember December: Demit nem látni de a hangját halani.
- Catch me és Don't Forget: kobináció Demi elektromos gitározik is benne klasszul nyomja:D
- Get Back
- Would't Change a Thing with Joe Jonas
- Got Dynamite
- Brand New Day: tánot is táncolja és egész CR díszlet van

 Posted by Lily | 2010.10.29. | Forrás:-

KÉPEK (:

Töltöttem még fel egy pár képet a nem rég megjelent képekhez. Az október 24.-ei és az október 25.-ei sajtókonferenciákról. Valamint két személyes képet a Costa Rica-i ziplinozásról:
      

 Posted by Brigi | 2010.10.27. | Forrás: demilovatodaily.com

ZIPLINING

Sziasztok! Készült egy videó amiben Demi zipline-ozik, méghozzá Costa Ricaban. Biztos jó lehetett :) Én is szívesen kipróbálnám:

 Posted by Brigi | 2010.10.27. | Forrás:

Sajtókonferencia

Hey Guys! Most már biztos, hogy Demi haja újra barna és ma szépen nőiesen és elegánsan megjelent egy sajtókonferencián San José és Costa Rica-ban.Pontosan Október 25-én volt. Picit még várni kell aképekért, de a Gallery-ban megtaláljátok a képeket.:D
                

 Posted by Lily | 2010.10.25. | Forrás: -

Sajtókonferencia

Sziasztok! Készültek képek a tegnapi Mexikóvárosban tartott Jonas Brothers turné sajtókonferenciáján. + hoztam egy személyes képet is! :) Nézzétek meg őket.
         

 Posted by Brigi | 2010.10.25. | Forrás: -

Kívánság hétvége
eredmény

Ahogy ígértük legtöbb dolgot elkészítettük ^^. a Linkre kattintva megnézhetite:
Extra: aze xtrákba új dolgokat nem angyon hoztunk, de már vanak terveim hogy még izgibb legyen a modul. Jelenleg 5 új MSN avatart hoztam nektetek:
LINK
SWAC 15. ep: na igen minden Sonny rajongó örülhet úgyanis fel lett töltve a 15 rész magyar felírattal! LINK
Kapcsolatok: Elhoztam nektek Demi fontosabb kapcsolatit összesen 3-at: Sterling, Joe és Nick. Nézzétek meg itt: LINK
Letöltések: Sonny With a Chance teljes CD-jét itt: LINK  és videó klipke közül 1-et még nem töltöttünk fel a Work of Art-t de már 9 videó klippel bővült a modul csekkoljátok: LINK
Amit nem sikerült teljesíteni: Volt aki valami telefonos képeket kért. Azt nem tudtuk telejsíteni, mert nem értünk hozzá, hogy milyen képméret kell és stb. Másik dolog: Design a Halloweeni Dizájnt jövő hétvégén hozzuk :D:D

Ennyi amit kértetek. Nagyon örültem, hogy ennyien segítettetek! Ne aggódjatok nem kell várni míg lesz új kívánság hétvégén bármikor írjatpok e-mailba vagy a csetbe nekünk , hogy mi az mait nagyon akartok látni. És jelenleg én nagyon rámentem a modulokra szóval egészhéten láthattok több újjat. Jelenleg a Diszkografiát bővítem :D

 Posted by Lily | 2010.10.24. | Forrás: -

Tiffany Thorton mesél Demiről

Tudjuk, hogy a SWAC sztárja Tiffany Thorton játsza Tawni Hart-t. Kikérdezték,hogy mit gondol Demiről. Joban vannak-e még. A cikk a Starityről van!

Eddig is tudtuk, hogy a két Disney-sztár jóban vannak egymással. Tiffany most még részletesebben beszélt Demiről.

Tiffany Thornton sokszor játszott együtt Demi Lovatóval, főleg a Sonny with a Chance forgatásán barátkoztak össze, és azóta is jó barátok. Nemrég Tiffanyt arról kérdezték, hogy még mindig jóban vannak-e.

Válaszából kiderül, hogy a barátságuk  Demivel nem ért véget, sőt, nagyon jól megvannak egymással.  Tiffanynak nincsenek testvérei, de azt nyilatkozta, hogy Demi olyan neki, mint egy pót testvér:

(„Szeretem Demit. Nagyon szerencsés vagyok, mert nincsenek  testvéreim, így ő olyan nekem, mint egy testvér. Csak egy háznyira lakunk egymástól. És ez nagyszerű, mert mivel én idősebb vagyok, tudok neki tanácsot adni a fiúkkal, a szülőkkel és hasonló dolgokkal kapcsolatban, s cserében ő még mindig tud nekem tanácsot adni azzal kapcsolatban, amit a karrierjében megvalósított, hogy egy nap remélhetőleg én is képes legyek megcsinálni azt.”)

 Posted by Lily | 2010.10.24. | Forrás: Starity

Demi, Jonas Brothers, welcome to Cambio

Sziasztok! Most egy videóval érkeztem. Látni lehet, hogy Demi valóban ismét sötét barnára festette a haját. Szerintem jól áll neki :) Szerintetek?

 Posted by Brigi | 2010.10.24. | Forrás:

Demi Lovato a zsarnokság ellen

Demi Lovatóról tudjuk, hogy gyermekkorában sok fájdalmas dolgot kellett átélnie. Most őszintén mesélt erről az időről. 

Demi Lovato elfojtotta az érzéseit, amíg a régi iskolájában rendszeresen terrorizálták, de egy napon nem bírta tovább: megkérte a mamáját, hogy vegye ki őt az iskolából. Ezután elmondott mindent, ami a lelkét nyomta. A Camp Rock színésznője, aki segíti a Disney zsarnokság elleni akcióját, most a tapasztalatairól beszélt, hogy segítse azokat, akik keresztülmennek hasonló problémákon. Arra biztatja őket: igenis merjenek beszélni róla!

„Az erőszakoskodás olyan probléma, melyen keresztülmentem, amikor 12 éves voltam. Valójában emiatt hagytam ott az akkori iskolámat. Mostanában sokszor emlékszem vissza azokra a kemény időkre, melyeken keresztülmentem, nálam ez olyan problémákat okozott, hogy a mai napig küzdök magammal, és próbáltom elfojtani azokat a szörnyű emlékeket... például azt, amikor egy napon a fürdőszobánkban voltam, és odakint fények gyúltak, én pedig nagyon megijedtem, mert az iskolában rendszeresen bántalmaztak... nem tudtam feljelenteni őket, mert nem volt bizonyítékom, és rettegtem attól, hogy esetleg elkapnak, és megbosszulják... ezért azonnal hívtam a mamámat, és sírva azt mondtam, hogy nem akarok már járni az iskolába, és vegyen ki onnan, vessen véget a kínzásaimnak! Megígérte, hogy megteszi, és majd magántanuló leszek. Szörnyű volt, nagyon durva, és elképesztően sok idő kellett ahhoz, hogy újra önmagam legyek, normálisan viselkedjek.”

Miközben a mamájával azon dolgozott, hogy megoldást találjanak a problémára, a Sonny with a Chance (Sonny, a sztárjelölt) színésznője talált magának egy igazán jó barátnőt, aki mindig kiállt mellette: a Wizards of Waverly Place című Disney-sorozat csillagát.

„Amikor véglegesen a magántanulás mellett döntöttünk, Selena Gomezzel nagyon jó barátnők voltunk. Nyugodt voltam, ha mellettem volt, ha beszélhettem vele. Ő tényleg mindig, mindenben mellettem állt. Ha támadt egy ötletem, de elbizonytalanodtam, akkor azt mondta: »Hé, meg tudod csinálni!« Ő biztatott arra, hogy váltsam valóra az álmaimat, és tőle tanultam meg, hogy igen, bármire képes vagyok, ha akarom!”

Talán furcsa lehet, hogy Demi nosztalgiával gondol vissza egykori legjobb barátnőjére, Selenára. A mai napig nem tudni, hogy a barátságukat mi tette tönkre (ha egyáltalán tönkrement). Az biztos, hogy Selena Gomez „új” legjobb barátnőjével, Taylor Swifttel sokszor mutatkozik együtt (legutóbb Londonban szórakoztak együtt), azonban Demivel szinte soha.

 Posted by Brigi | 2010.10.23. | Forrás: starity.hu


Egy Dominikai szórakozóhelyen

Október 16.-án egy pár rajongó készített közös képet Demivel Dominikában egy szórakozóhelyen. Nézzétek meg :)
         
Később: megírtam a Demi menüben Joe és Demi kapcsolatát. Olvassátok el ha érdekel :)

 Posted by Brigi | 2010.10.22. | Forrás: demilovatodaily


Ismét sötét barna haj!

Sziasztok! Úgy tűnik Demi ismét sötét barnára festette a haját, már készült is róla két új kép,és feltöltöttem még 3 képet a családdal/barátokkal/rajongókkal albumba. Kattintsatok az előnézeti képekre + ide egy képért aminek nem csináltam előnézetit:
         

 Posted by Brigi | 2010.10.22. | Forrás: -

Twitter képek

Újra kaptunk képeket Demitől D nem akármilyet Demi új profil képet tett fel. Ez a kép valamelyik díjátadón készült róla mait átszínezett lilára :D a Második képen kosaraznak ezek szerint Demiéknek van egy kosár pályájuk :D lefordítottam a kiírást:

Kép - "Délelőtti kosorazás az én anyukámmal :) Szeretlek mami!"

                    

 Posted by Lily | 2010.10.21. | Forrás: twitter.com /ddlovato

>> előző frissek: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 <<

  


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!