DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               Joe Jonas
» A kezdetek  » Legjobb barátság
Demi Joe-val is, akárcsak a Jonas Brothers többi tagjával 2007-ben találkozott a Rock Tábor című film forgatásán. Demi és Joe nagyon jól kijöttek egymással a film forgatása alatt, az idő múlásával legjobb barátok lettek. Már az első film leforgása után rajongók ezrei szerették volna ha a filmbeli álompár együtt járna a való életben is. Ám ez nem történt meg egészen..
  
» Barátságból szerelem!
..2010-ig, amikor is márciusban a 'Jemi' rajongók legnagyobb örömére a páros bevallotta, hogy érzéseik átalakultak és bizony együtt járnak. Voltak akik úgy gondolták ez csak egy kis reklám a 2010 őszén megjelenő Rock Tábor 2 című filmnek, és voltak akik hittek benne, hogy szerelmük igaz és mivel oly sokat kellett várni arra, hogy beteljesüljön, egyhamar nem lesz vége. Sajnos nem így történt..már májusban megerősítették a hírt miszerint szakítottak. A szakítás Joe döntése volt. Valahogy a róluk készült képeken is látni lehetett, hogy a fiú nincs annyira belezúgva Demibe, mint ahogy a lány Joe-ba.
  
» Szerelemből barátság?!
Bár mindkét fél azt bizonygatta a szakítás után, hogy továbbra is barátok maradtak és minden rendben van köztük, több forrás szerint is Demi nagyon maga alá került a szakítást követő pár hónapban. Azt remélte, hogy a közeledő nyári turnén talán ismét összejöhetnek. Arra sajnos nem számított, hogy Joe közben talál magának valaki mást, aki teljecsen elcsavarja a fejét. A lány Ashley Greene a Twilight Saga Alice Cullen-je. A turné első heteiben minden simán ment, tényleg úgy tűnt, hogy Deminek is sikerült túl tennie magát Joe-n, nevetgéltek és többször meg is ölelték egymást a koncerteken, anélkül, hogy kényelmetlenül érezték volna magukat egymás társaságában. Joe még Demi 18. születésnapi bulijára is elment. Azonban Joe elkezdte Ashley-t elvinni magával a koncertekre ami Deminek cseppet sem esett jól. Az utóbbi turné állomásokon már a közös dalokat, a 'This is Me'-t valamint a 'Wouldn't Change a Thing'-et sem voltak hajlandóak elénekelni. Csak remélni tudjuk, hogy hamarosan Demi is talál magának valakit akive ismét boldog lehet. :)
  

  


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!