DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               Joe Jonas
» A kezdetek  » Legjobb barátság
Demi Joe-val is, akárcsak a Jonas Brothers többi tagjával 2007-ben találkozott a Rock Tábor című film forgatásán. Demi és Joe nagyon jól kijöttek egymással a film forgatása alatt, az idő múlásával legjobb barátok lettek. Már az első film leforgása után rajongók ezrei szerették volna ha a filmbeli álompár együtt járna a való életben is. Ám ez nem történt meg egészen..
  
» Barátságból szerelem!
..2010-ig, amikor is márciusban a 'Jemi' rajongók legnagyobb örömére a páros bevallotta, hogy érzéseik átalakultak és bizony együtt járnak. Voltak akik úgy gondolták ez csak egy kis reklám a 2010 őszén megjelenő Rock Tábor 2 című filmnek, és voltak akik hittek benne, hogy szerelmük igaz és mivel oly sokat kellett várni arra, hogy beteljesüljön, egyhamar nem lesz vége. Sajnos nem így történt..már májusban megerősítették a hírt miszerint szakítottak. A szakítás Joe döntése volt. Valahogy a róluk készült képeken is látni lehetett, hogy a fiú nincs annyira belezúgva Demibe, mint ahogy a lány Joe-ba.
  
» Szerelemből barátság?!
Bár mindkét fél azt bizonygatta a szakítás után, hogy továbbra is barátok maradtak és minden rendben van köztük, több forrás szerint is Demi nagyon maga alá került a szakítást követő pár hónapban. Azt remélte, hogy a közeledő nyári turnén talán ismét összejöhetnek. Arra sajnos nem számított, hogy Joe közben talál magának valaki mást, aki teljecsen elcsavarja a fejét. A lány Ashley Greene a Twilight Saga Alice Cullen-je. A turné első heteiben minden simán ment, tényleg úgy tűnt, hogy Deminek is sikerült túl tennie magát Joe-n, nevetgéltek és többször meg is ölelték egymást a koncerteken, anélkül, hogy kényelmetlenül érezték volna magukat egymás társaságában. Joe még Demi 18. születésnapi bulijára is elment. Azonban Joe elkezdte Ashley-t elvinni magával a koncertekre ami Deminek cseppet sem esett jól. Az utóbbi turné állomásokon már a közös dalokat, a 'This is Me'-t valamint a 'Wouldn't Change a Thing'-et sem voltak hajlandóak elénekelni. Csak remélni tudjuk, hogy hamarosan Demi is talál magának valakit akive ismét boldog lehet. :)
  

  


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu