DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               

Divat Blog Társzerkeztő

Itt most meg tudakolhatjátok, hogy mi is ez ezt az üzenetet küldi nektek Sophier

Sziasztok Sophie vagyok. Hatalmas divat rajongó. Ha esetleg valakinek közületek kedve lenne egy divatblog szerkesztéséhez és szereti is a divatot az írjon. Még az ellen sem vagyok, hogy esetleg hárman szerkesztsük.Még nem hoztam létre úgyhogy teljesen együtt kezdhetnénk el, nem lenne az, hogy ti csak mellékek én meg a főszerki vagyok.

Szabályok:
Itt mindenki egyenlően fontos. és azt is teljes mértékben megértem, ha pár napig valaki nem ír viszotnt azért legyen valaki hármunk (vagy kettőnk) közül aki felrak egy frisst.Igen a mindennapi frissítés nagyon fontos. Az sem lenne,hogy mondjuk mindig csak én vagy te csináljuk a dizit mindig más és más.

Mit írjatok a levélbe?:  - korotokat,
                     - hogy számotokra mit jelent a divat,
                                  - pár tervezőt vagy modellt akit szerettek
                                  - esetleg  márkákat
                                  - és még egyet: voltatok-e már szerkesztők?

Na ennyi lenne.remélem lesz pár jelentkező.várom a sok-sok kreatív szerkesztőjelentkezőt. xoxo

E-mail cím: fashionblog@index.hu

  


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu