DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               

Divat Blog Társzerkeztő

Itt most meg tudakolhatjátok, hogy mi is ez ezt az üzenetet küldi nektek Sophier

Sziasztok Sophie vagyok. Hatalmas divat rajongó. Ha esetleg valakinek közületek kedve lenne egy divatblog szerkesztéséhez és szereti is a divatot az írjon. Még az ellen sem vagyok, hogy esetleg hárman szerkesztsük.Még nem hoztam létre úgyhogy teljesen együtt kezdhetnénk el, nem lenne az, hogy ti csak mellékek én meg a főszerki vagyok.

Szabályok:
Itt mindenki egyenlően fontos. és azt is teljes mértékben megértem, ha pár napig valaki nem ír viszotnt azért legyen valaki hármunk (vagy kettőnk) közül aki felrak egy frisst.Igen a mindennapi frissítés nagyon fontos. Az sem lenne,hogy mondjuk mindig csak én vagy te csináljuk a dizit mindig más és más.

Mit írjatok a levélbe?:  - korotokat,
                     - hogy számotokra mit jelent a divat,
                                  - pár tervezőt vagy modellt akit szerettek
                                  - esetleg  márkákat
                                  - és még egyet: voltatok-e már szerkesztők?

Na ennyi lenne.remélem lesz pár jelentkező.várom a sok-sok kreatív szerkesztőjelentkezőt. xoxo

E-mail cím: fashionblog@index.hu

  


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!