DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               

Ke$ha válasza Demiről

A paparazzik megkérdezték Ke$hát, Demivel/állapotával kapcsolatosan. Íme a válasza:
P: - Ke$ha mi a véleményed arról amin Demi Lovato megy keresztül?
K: - Fogalmam sincs ez mit jelent

.

Posted by Brigi | 2010.12.24. | Forrás: oceanup.com


Végre megegyeztek

Demi Lovato elérte a pénzügyi elszámolást Alex Welch-el, a lánnyal akinek behúzott az arcába még októberben egy magánrepülőn. Alex pénzt fog kapni, de az összeg bizalmas. Attorney Donald Karpel így nyilatkozott: "Mindkét fél elégedett és a vita békésen és teljesen lezárult."

Posted by Brigi | 2010.12.24. | Forrás: oceanup.com


Kellemes Ünnepeket! :)

Sziasztok! Szeretnék mindenkinek Nagyon Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket és sok-sok ajándékot kívánni! (:

Posted by Brigi | 2010.12.24. | Forrás: -


Szavazás

Hali! Mivel hamarosan itt az új év, lesz egy pár szavazás addig is a 2010-es évvel kapcsolatosan. Az első szavazás témája Demi frizurája. Összegyűjtöttem 12 képet, van ahol fel van fogva a haja, göndör, van egyenes, illetve sötét barna/világos barna..szavazzatok, hogy nektek melyik frizurája tetszett a legjobban :)Posted by Brigi | 2010.12.23. | Forrás: - 


Új Design

Sziasztok! Na feltettem a Karácsonyi dizit, remélem tetszik. :) Én jobbra számítottam, hát így sikerült :/ Kissebb átalakítások napközben folyamatosan fognak zajlani, még állítgatom a dolgokat. :) xoxo

Posted by Brigi | 2010.12.23. | Forrás: - 


A lecsúszott Disney boszorkánylány

Demi Lovato igazán büszke lehet magára, hiszen röpke egy hét alatt annyi balhéjára derült fény, ami még hasonlóan lecsúszott kollegináinak is megfeküdné a gyomrát.

Az énekes sorozatsztár az, aki a legnagyobb mélyrepülést produkálta a tinisztárok közül. Róla ugyanis semmi rosszaságot nem tudtunk. Akkor robbant a bomba, amikor bevonult egy pszichiátriára. Méghozzá azért, mert dühkitörései, testképzavara, illetve egyéb pszichés problémái vannak. Ezek abban mutatkoztak meg, hogy ököllel átalakította egyik háttértáncosa arcát, vagdosta karjait, és volt párja új barátnőjének külsejét kezdte másolni. Azonban nem az indította el a szellemi leépülésen, hogy Joe Jonas Ashley Greene-re cserélte. Ez már csak a következménye volt annak, hogy előző lovagja rászoktatta az ivásra és a kokainra, majd a fiút elvesztette egy csónakbalesetben. Vagyis kapott bőven pofont az élettől idén. Viszont szerencséjére, igen jól halad a felépülése a klinikán, ahol pár hétig még bent lesz. Bár egy kicsit visszavetette az, hogy egy állítólagos házi pornó is előkerült róla, ami egyelőre sehol sem látható.

Posted by Brigi | 2010.12.22. | Forrás: storyonline 


Üzenjetek Deminek!

Demi kishúga Madison De La Garza oda szeretne adni Deminek egy könyvet Karácsonyra amiben összegyűjti a rajongók üzeneteit/jó kívánságait. Azt szeretné ha tweetelnétek neki twitteren, ő pedig majd leírja ebbe a könyvecskébe:

Maddielovesyou1 – Sziasztok! Karácsonyi ajándékot készítek Deminek. Légyszi küldjétek el nekem az üzeneteiteket, és én könyvet készítek belőlük neki! Köszönöm! <3

Maddielovesyou1 – Írjátok az üzeneteket nekem. Én majd leírom a felhasználónevetekkel együtt, szóval tudni fogja kitől vannak. Mégegyszer, nagyon SOKAT jelentene! Szeretlek titeket :)

Maddielovesyou1 – Képeket is küldhettek ha szeretnétek, például olyat amin egy táblát tartotok a kezetekben amin egy üzenet van Deminek, vagy, hogy támogatás céljából egy Demi Lovatos szívecske van a csuklótokon.

 Posted by Brigi | 2010.12.22. | Forrás:


Újabb képek, MySpace, köszönjük <3

Sziasztok! Először is ismét kerültek elő melltartós képek Demiről, bár mind a négy kép egy képre van szerkesztve. És szeretnénk nagyon megköszönni a tegnapi 327 látogatót, ismét megdőlt a rekord :) Köszönjük <33 Végül egy üzenet Demi myspace-éről:

Demi szeretne az összes rajongójának kellemes és biztonságos ünnepeket, illetve csodálatos karácsonyt kívánni. Jelenleg nagyon jól érzi magát.

     

 Posted by Brigi | 2010.12.19. | Forrás:


Otthon töltheti az Ünnepeket!

 Lehetséges, hogy korábbi hírekkel ellentétben Demi Lovato olyan jól érzi magát, hogy otthon töltheti a karácsonyt családja körében?

November közepén még mindenki úgy tudta, hogy a beteg, régóta szanatóriumban kezelt (oda önként bevonuló) Demi Lovato kénytelen a karácsonyt kórházban tölteni. Azonban most, egy hónappal később jó hírekkel szolgálhatunk a rajongók számára: Demi állapota egyre jobb, ezért minden valószínűség szerint hazamehet karácsonykor.
Nemrég beszámoltunk róla, hogy hálaadáskor egy egész napot a családjával tölthetett – bár akkor még nem mehetett haza. Az orvosok féltek attól, hogy Demi állapota ettől a fordulattól romlani fog, hogy a lány talán túlságosan hazavágyik majd, azonban épp az ellenkezője történt.
Demi sokat pihen, és mióta a családjával tölthetett egy teljes napot, sokkal jobban van – mondta a 18 éves csillag szóvivője. – Azt hiszem, ihletet kapott azóta, nem unatkozik, hanem verseket ír és új dalokat. Alig várja a visszatérését. Mivel ennyivel javult az állapota, a karácsonyt már biztosan otthon töltheti szerető családja és barátai körében. Még mindig nyugalomra van szüksége, de egyértelműen jót tesz neki a kezelés, biztos vagyok benne, hogy az embereknek tetszeni fog a változás: ők is egy kedvesebb, jobb embert kapnak vissza – ugyanazzal a meleg szívvel.
Demi javulására ketten is tettek utalást a Twitteren:
@SteveDJohnson_: Demi nagyon izgatott amiatt, hogy hazamehet karácsonykor, szörnyen boldoggá teszi ez!
@itsohsodemi: Ne aggódjatok, Demi jobban érzi magát, mint valaha. Hamarosan visszatér.
Ez bizonyára örömhír a rajongóknak, hiszen ha Demi már egy „családi nap” után ennyivel jobban érzi magát, bizonyára nagy javulás mutatkozik majd meg az állapotában, ha a karácsonyt otthon töltheti – főleg, hogy a karácsony a szeretet és a család ünnepe. S hogyan lehetne ezt jobban megünnepelni, mint azzal, hogy a tehetséges lány újra otthon lehet a családjával, és a rég nem látott barátaival!

Posted by Lilyi | 2010.12.18. | Forrás: Starity.hu 


Házi videó???

Elég durva pletyka terjed a neten, amiben biztos vagyok, hogy nem igaz..nem értem miért nem lehet Demit békén hagyni, főleg, úgy, hogy ráadásul klinikán van. :S olvassátok el ezt:

Amikor azt gondolnánk, hogy Demi Lovato élete már nem lehet ennél is bonyolultabb, arról értesülünk, hogy a napokban bármikor kiszivároghat egy házilag készített szex videója. Azután, hogy a lány rehabra ment, behúzott Alex Welch-nekronda e-maileket küldött Ashley Greenenek, és a napokban egy pár érdekes kép jelent meg róla, egy forrás elmondása szerint a tini csillagocska még nyáron levideózta magát egy fiatal emberrel. A forrás Demi koncertjén dolgozott még augusztus elején (kevesebb mint 2 héttel Demi szülinapja előtt) és azt állítja, hogy amikor megpróbáltak belépni a turné buszba még a műsor előtt, Demi nagybácsija, Francisco Lovato nem engedte őket bemenni. Annyit mondott, hogy "Demi elfoglalt". Egy másik személy a turnéról azt mondta, hogy Demi bármikor kirúgta az embereket a buszról, hogy feltudjon vinni magával ismeretlen srácokat és piszkos dolgokat művelhessenek a buszban. Azt nem lehet tudni, hogy Francisco vajon tudott-e arról, hogy mi folyik a zárt ajtók mögött. A forrás elmondása szerint a videó Demiről és a fiú játékairól hamarosan előkerülhet. Nem lehet tudni pontosan, hogy mikor készült, de ha a születésnapja után, akkor akár magához veheti egy felnőtt video forgalmazó, mert már nem számítana kiskorúnak. Na és ki nézte végig ahogy Demi egyrecsak a baj felé ment? A forrás elmondta: "Senkit sem érdekelt igazán amit művelt és ahogyan viselkedett. Nézni is szomorú volt. Felnőttebbnek próbált tűnni azzal, hogy trágárul beszélt, és megpróbálta megmutatni a barátainak, hogy mennyire lázadó, de nagyon goromba volt, mindenki csak kinevette. "

SAJÁT FORDÍTÁS! TILOS ELLOPNI!

Posted by Brigi | 2010.12.18. | Forrás: x17online


Piszkos pletykák Demi összeomlásáról

Ahogy ígértem a hétvégére lefordítottam azta német cikket, amelyben Demi összeomlásról írnak. Olvassátok el mi az igaz és mi nem! FIGYELEM!:A cikk fordítása nem szóról szóra tökéletes fordítás, a lényeg benne van! A scenelést később teszem föl még meglepetésem is van!
Mindig újjab és újjabb pletykák terjengenek a Hollywoodi lányról. Demi már  6 hónapja a "Timberline Knolls Treatment center"-ben van, ami Chicago-ban található. Itt a sztárt Pszichologiai kezelések miatt kezelik. De mi az oka az összeomlásának?

Pletyka 1: Őrült, részeges bulizás:
Texasi Richland Hillsben demi totálisan részeg lett egy bulin. Egy szóvivő mesélte nekünk, a aDisney Star mit kiabált az utcán részegen:
"Nem érdekel mmit gondoltok! Híres vagyok engem mindenki szeret!"

Bravo tudja:
Demi szeret bulizni. szaabidéjében bulizik és barátaival lóg. De barátai ismerik Demit és mindig dicsérik, hogy jó szívű és kedves személység.

Igazság százalék: 30%

Pletyka 2: Joe-tól terhes:
Demi még évelején lett terhes exétől, Joe-tól. A diagnózis megmutatta, hogy tőle van, de utána elvette a gyereket.
Bravo tudja: Totális hazugság! azt tudjuk, hogy a szűz lány 2010 nyarán szakított Joeval. És egy valamit tudni kell: összes Disney sztár hordania kel a "tisztaság gyűrűt" (jelentés: házasság előtt nincs szex). Joe már levette a gyűrűt mióta Ashley Greene-val jár ugyanis ő kérte meg..

Igazság százalék: 0%

Pletyka 3: Összeomlás oka a barátja halála:
David Osborn 21 évesen halt meg. Zenész volt. demi 2009-ben egy partin találkozott vele és jó barátok lettek. pletykákszerint Demi és Ő egy párt alkottak. És Mivel 2010 juliusában meghalt David, mivel azt gondolták szerelem volt köztük ez lehetett az összeomlás oka
Bravo tudja: Demi és közte nem volt szerelem legjobb barátság volt. nehezen tete túl magát a halálán, de írt egy üzenetet a twitterén:
"Semmit sem szeretnék jobban, csak, hogy utánad menjek az Égbe. Texas nem olyan nélküled, mint régen. Nyugodj békében David Osborn"

Igazság százalék: 75%

Pletyka 4: Titkos videó a klinikán készült:
Hálaadás napján (11.25-én) felkerült egy titkos videó, amiben Demi hosszasan beszél a rajongóinak. "Hallo kívánok mindenkinek szép hálaadás ünnepet. És köszönöm, hogy támogattok!"
Bravo tudja: A klip-en Demi egészségesen látszik, de a videót nem a klinikán és nem aznap forgatták. A klipet még jóval ünnep előtt a saját lakásán vették fel.

Lily hozzászólás: azt is észrevehettük, hogy Demi haja ezen a felvételen világos majd mielőtt bement volna a klinikára párnappale leőtte vissza festette feketére!

Igazság százalék: 55%

SAJÁT FORDÍTÁS! TILOS ELLOPNI!

Posted by Lily | 2010.12.17. | Forrás: Német Bravo Nr.50 


  


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!