DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               

Újabb kiszivárgott képek

Felkerült a netre még két kiszivárgott szexi kép. Vagyis az egyiken igazából több kép van összevágva.
       

 Posted by Brigi | 2010.12.17. | Forrás: oceanup

Botrányos kép?

Sziasztok! Feltöltöttem a galériába 3 új személyes képet..hát az egyik elég érdekes, Demi a melleit mutogatja rajta, de nem látszanak ki a ruha alól. És csak szerintem, vagy a bal sarokban az a vörös hajú lány tényleg Alex Welch, akinek Demi behúzott?! Ha ő az, akkor szerintem elképzelhető, hogy tőle szivárgott ki a kép.
         

 Posted by Brigi | 2010.12.16. | Forrás: oceanup

Rock Tábor 2

Sziasztok! Már kb. 3 napja befejeztem a Rock Tábor 2 feltöltését youtube-ra..De rossz hír..ugyanis nem engedi lejátszani a part 2-t, és a part 3-at, vagyis kb. 20 perc kimaradással tudjátok csak megnézni..nagyon sajnálom :( szóval akkor: part 1, part 4, part 5, part 6, part 7, part 8, part 9

 Posted by Brigi | 2010.12.12. | Forrás: -

Nem felejtik barátai

Demi Lovatót rengetegen fogják várni, mikor kiengedik a rehabilitációról. Barátai bebizonyították: kitartanak a lány mellett.

Demi Lovato nem panaszkodhat. Sikeres, szép, okos, van családja és rengeteg barátja, akik a lány számára fontosak. Úgy tűnik, ez visszafelé is igaz, hisz a végsőkig kitartanak mellette, sőt, a rosszindulatú pletykákat sem hiszik el. 
Travis Clark, a We, The Kings énekese és Demi között szoros baráti kapcsolat van. Arról is hallhattunk, hogy randizgattak, de sosem voltak együtt. A fiú már nyilatkozott a lányról, de nem feledkezett meg róla azóta sem. Twitter-oldalán jó párszor láthatunk „I miss Demi Lovato” és hasonló bejegyzéseket. A legutolsót december 5-én írta.A Rocktábor 2. újonca, Matthew "Mdot" Finley is nagyon szereti a lányt. Szintén december 5-én játszott egy részletet Demi dalából, a Catch Me-ből, illetve két számot is csatolt a szerelmes dalhoz: az Officially Missing You-t és a Tear It Downt. A videó
itt nézhető meg. Kevin Jonas sem hallgat, ha kérdezik. Egy rövid interjúban faggatták, hogy mi van Demivel. Annyit válaszolt, hogy jól van, és minden jót kívánnak neki. Íme a videó linkje. Brandon Smith, a Sonny With a Chance szereplője is mesélt kolleganőjéről – természetesen a lány mellett állt. Azt mondta, hogy teljes mértékig megérti Demit, és örül, hogy hamar felfedezte a problémát. Ebből a pár szóból lehet érezni, hogy milyen az, amikor az embernek igaz barátai vannak. 

 Posted by Brigi | 2010.12.11. | Forrás: starity.hu

Demi nem kért bocsánatot

Halihó! Fordítottam nektek két cikket oceanup-ról. Az elsőben arról van szó, hogy Demi édesapja Patrick Lovato kéri Alex Welch-et, (akit Demi megütött) hogy ne perelje be a lányát.

Patrick Lovato könyörög Alex Welch-nek, hogy ne perelje be lányát, Demi Lovato-t, aki állítólag behúzott a lánynak. Patrick feltárta érzéseit a RadarOnline-nak: "Ne pereld be a lányom, nem fogsz nyerni! Deminek nagyon jó ügyvédei vannak, ahogy a Disney-nek is, szóval nem kéne perelnie ennek a lánynak. Nem fog győzni. Demi sikeres és rengeteg pénze van, ezért akarhatja ennyire ez a lány. Talán így megtarthat némi pénzt, mert valószínüleg nagyon sokba kerül ügyvédet szerezni, és nem fog nyerni..Nagyon erős, és napról napra jobban lesz."

És akkor itt egy másik cikk is amiben Alex elmondja, hogy Demi nem kért tőle bocsánatot.

Alex Welch nyilatkozott a People-nek, azzal kapcsolatosan, hogy Demi megütötte. "Máig sem kaptam bocsánatkérést. Semmit nem hallottam. Ez szomorú, ha azt az illetőt a barátodnak hiszed. Demi dühös volt mert bajba került. Behúzta a táncosokat egy szobába, és fenyegetőzött: "Ha kiderül ki mondta.."(Alex állítja, hogy nem ő volt az) "Őszintén nem mondtam semmit, és még csak nem is gondoltam rá. A repülőn voltunk a Jonas srácokkal és nagyon jól éreztük magunkat, és nem kaptam hívást vagy sms-t Demitől..még egy "Hé, problémád van velem?!"-et sem, semmit. Csak odajött, behúzott egyet majd szó szerint elsétált és leült a helyére. Senkinek nem kéne ilyet csinálnia, ez nem helyes. Demi szóvívője: "Demi szörnyen érzi magát a történtek miatt. Jelen pillanatban 100%osan elkötelezte magát a kezelésével kapcsolatosan." Welch-nek nincs maradandó károsodása. Felvette Donald Karpey ügyvédet, aki így nyilatkozott: "Kapcsolatba léptünk a Lovato családdal, és most válaszra várunk. Ha nem kapunk, akkor folytatjuk a pert." Demi szóvívője: "Folyamatban van a kapcsolattartás Alex ügyvédjével, és reméljük a lehető leggyorsabban tudjuk megoldani ezt az ügyet."

 Posted by Brigi | 2010.12.07. | Forrás: oceanup.com 

Dallas hamarosan kitör

Dallas Lovato most nagyon kitört amióta Demi rehabon van. 3 új dallt tettfel a Myspace oldalára!

Mi újság, Dallas Lovato? Mi közben húga, Demi kórházban van, ő sincs a nyilvánosság előtt. Azonban a rajongók elől nem teljesen tűnt el.

Habár Dallas Lovato még nem igazából sztár, akadnak bőven rajongói. Bebizonyította, hogy nem csak a két híresebb huga (Madison és Demi) által szerethetik. Calival duettezett, felrakott magáról egy videót, ahol ő énekel, és most felrakta a világhálóra új munkáit.
Nem olyan régen a hivatalos MySpace oldalára felrakta három dalát, aminek a rajongók nagyon örültek a hozzászólások alapján. A dalok a következők: Fly Me Away, Let's Go és a Contigo En La Distancia. Az utóbbi dalban egy ismeretlen férfi énekel vele a háttérben. Legtöbben a Fly Me Away című számát hallgatták meg, pontosan 144 ezer 183 fő. Nyilvánvaló, hogy ez a szám hamarosan növekedni fog.
Az, hogy kitör-e huga árnyékából, és igazi karrierbe kezdhet-e, az csak rajta múlik és persze a menedzsereken. Hajrá, Dallas!

 Posted by Lily | 2010.12.06. | Forrás: starity

Demi keményen üt

Demi talán mégse olyan kis ártatlan? Egy októberi eset volt, amikor Demi behúzott egy táncosának privátban. Az áldozat szerint Demi elég erősen üt.

Demi egy igazi erőteljes ütő. Egy októberi eset volt, amikor Demi Lovato az egyik táncosának behúzott az arca bal oldalára. A TMZ megszerezte a képeket, miután az eset megtörtént.
Alex elmesélte, hogy amikor elhagyták Bogotát, akkor Demi felé sétált, egyszer csak fogta, és zárt ököllel behúzott a lány arcának bal oldalára.
Az ütés annyira erős volt, hogy amikor Alexet megütötték, egyből a sürgősségire kellett szállítani, hogy kelezésbe vegyék. Demit egyből lehívták a repülőgépről.

 Posted by Brigi | 2010.12.06. | Forrás: starity

Kellemes Ünnepeket

Nem igazán tudom mit szoktak ilyenkor mondani, de szeretnék mindenkinek Boldog Mikulást kívánni :D:) És boldog névnapot a Miklósoknak :)

 Posted by Brigi | 2010.12.06. | Forrás:

Oldal hiba?

Sziasztok! Nem tudom miért nem jelenik meg a fejléc meg a menük rajta ..de most leszedtem és majd holnap suli után megpróbálom megcsinálni..nem tudjátok mi lehet a baj? :/Először néztem, hogy más gp-s oldalakkal is probléma volt de aztán azok visszaálltak, ez meg nem :S

 Posted by Brigi | 2010.12.05. | Forrás:

60 legtöbett hallgatott sztár

Újabb listával álltak elő, de most Braziliában egy "Legtöbett hallgatott sztárok" listát álított össze. Az össe állító a Jornal Extra Demi a 60 sztárból a 27. lett leelőzve Selena Gomezt, Britney Spears-t, David Guettat és Ushert. Gartulálunk :D És ami a fejlivel kapcs van! nem tudom én sem, hogy mivan, mivel nálam sem hozza ki... a Logint is a linkjeim kötözz találtam meg... brigi rem megoldja
Lista részlet:
1 – Justin Bieber
2 – The Beatles
3 – Katy Perry
4 – Rihanna
5 – Paramore
6 – Black Eyed Peas
7 – Eminem
8 – Shakira
9 – Miley Cyrus
10 – Taylor Swift
11 – Guns N’ Roses
12 – Jonas Brothers
13 – Lady Gaga
14 – Avril Lavigne
15 – Beyoncé
16 – Train
17 – Linkin Park
18 – Bon Jovi
19 – Avenged Sevenfold
20 – RBD
21 – Bob Marley
22 – Michael Jackson
23 – Coldplay
24 – Ke$ha
25 – Evanescence
26 – Mariah Carey
27 – Demi Lovato

 Posted by Lily | 2010.12.05. | Forrás: mileyfans.gp

2010-es fotósorozatok

Szép jóreggelt mindenkinek! (: Feltöltöttem a galériába a 2010-es fotósorozatokat, nézzétek meg ha gondoljátok.
» Desconhecido (Juicy Juice)
» D Hallman 2010
» Voto Latino PSA by Katy Winn
» Disney’s Friends For Change: Project Green by Rick Rowell
» PR Purposes: London

» Disney's Friends for Change: Project Green by Jaimie Trueblood
» Girls' Life Magazine By Dean Foreman
» Join The Surge Portraits & Photocall
» PR Purposes by Jill Greenberg

 Posted by Brigi | 2010.12.05. | Forrás: demicentral/demilovatodaily

Manipulációk

Összegyűjtöttem 110 manipulált képet. Vannak nagyon jók és érdekesek, szerintm érdemes megnézni őket! :) Katt az előnézeti képre a többiért:

 Posted by Brigi | 2010.12.04. | Forrás: -

Perrel fenyegetik Demit

Szegény Demi nem, hogy épp intézetbe van de még jól meg is akarják vele fizetettni, bár sztem ez egy kicsit furi, hogy csak orr ült az a lány és h a szeme alatt egy fekete folt. Kicsit kitalált iylen a filmekbe szokott lenni, de hát...

A sztori nem mai, de csak most derült ki, hogy a sértett perrel fenyegeti a Disney sztárt!
Több szemtanúja is volt annak a csúfos esetnek, amikor Demi Lovato egy repülőgép út során odasétált a táncosához, majd akkorát behúzott neki, hogy annak orvosi segítségre lett szüksége.
Alex Welch - a megtámadott hölgy - állítólag semmi különöset nem csinált, csak ücsörgött, amikor az énekesnő ökölbe szorított kézzel felé lépett, és arcon csapta. Az ütés annyira váratlanul érte, hogy a földre zuhant, és néhány percen belül egy nagy sötét folt éktelenkedett a szeme alatt.
Azt már bizonyára tudod, hogy az incidens után Lovato bekerült egy klinikára, ahol a viselkedési zavarai miatt kezelték. (Menedzsere hangsúlyozta, hogy nem drog probléma áll a háttérben...)
Alex Welch a napokban megbízta az egyik legjobb hollywoodi ügyvédet, Donald Karpelt, és nem nehéz kitalálni, hogy egy kis karácsonyi extra bevételre hajtva zsíros fájdalomdíjat próbál kihúzni egykori munkaadója zsebéből...

 Posted by Lili | 2010.12.04. | Forrás: neon.hu

Új Design

Sziasztok! Feltettem az oldal legújabb kinézetét..Mivel hamarosan jön a Mikulás ezért gonoltam ráhangolom az oldalt is, meg az előző már szerintem kicsit túl lehangoló/sötét volt. Na remélem mindenkinek tetszik! :) Karácsonyig még lesz egy design! puszi
Lily megjegyzés: első szavam az volt: bakker valaki lop? aztán meg ÚRISTEN ez télleg a mi oldalunk. istenem Brigi nagyon szééép lettt! (12.04. 20:20)

 Posted by Brigi | 2010.12.04. | Forrás: -

Ki nőtt fel a legjobban?

 Vajon ki nőtt felé a legjobban? tette fel ezt a kérdést az Ocean Up. A Választ szavazás képpen indították. Legelső jelenleg Selena Gomez majd Taylor Swift, Milely cyrus és a 4. Demi Lovato 2300 feletti szavazattal. szavazni a képre kattintva tudsz!

 Posted by Lily | 2010.12.03. | Forrás: oceanup.com

Demi családjával töltötte a hálaadást

Pár napja ünnepelték Amerikában a Hálaadást: a beteg, hosszú ideje szanatóriumban tartózkodó Demi Lovato álma az volt, hogy a családjával tölthesse ezt a nagy ünnepet. Hosszú egyezkedés után ez az álom valóra vált.

A Sonny with a Chance és a Camp Rock színésznője, a beteg, régóta szanatóriumban kezelt Demi Lovato nem tölthette otthon az általa nagyon szeretett amerikai ünnepet, a Hálaadást - de sikerült elérnie, hogy családja körében tölthesse a napot, hogy ne legyen magányos. A Disney Channel csillagának (aki mellesleg csupán 18 éves) muszáj folyamatos kezeléseken részt vennie, hiszen csak ez segíthet rajta, és azon, hogy sikerüljön megoldani érzelmi és fizikai problémáit is. De ezúttal a családja is ott volt vele, hogy együtt ünnepeljenek Demivel.
A lány szóvivője a következőket nyilatkozta a PEOPLE-nek: „A legutóbbi híresztelésekkel, kitalációkkal ellentétben, Miss Lovato még koránt sincs otthon; az első, legfontosabb, és egyetlen cél most számára a gyógyulás. Nagyon odafigyelnek arra, hogy mindenki jól bánjon vele, érzékeny, sérülékeny lett, nehéz időszakot él meg. Néha egyszerűen csak magányosnak érzi magát. Kötelező egy ideig még szanatóriumban maradnia, és ez nem fog változni - a rajongók ne dőljenek be a pletykáknak! Demi Lovato a családjával szerette volna tölteni az általa annyira kedvelt Hálaadási ünnepet. Az orvosok eleinte nem értettek egyet ezügyben, féltek, hogy ez felzaklatná a lányt, és haza akarna majd menni... mindenáron. Végül bizalmat szavaztak neki, s jól tették. A lány kitűnően érezte magát, nagyon örült a családjának. Ő elképesztően erős. Továbbra is türelmet kérünk mindenkitől!"
A gyakran jótékonykodó lány képviselője még azt is hozzátette: minden kitaláció ellenére Demi már óriási haladást tett előre a gyógyulás útján. „Tudja, hogy rengetegen várják vissza, tengernyi programja lenne, de megérti, hogy bármennyire is szeretné, még nem térhet vissza - s most végre, hosszú idő óta először nem a munka az első az életében."

 Posted by Lily | 2010.12.01. | Forrás: starity.hu

Savannah és Alyson Demiről

Savannah Outen és Alyson Stoner Demi Lovatoról, a Camp Rock-filmek sztárjáról nyilatkozott a napokban.

Demi Lovato állapotáról állandóan folynak a találgatások. A legutóbbi hírek szerint szépen javul, jól reagál a kezelésekre. Nem csak rajongói, hanem  kollégái is Demi mellett állnak.

Alyson Stoner a napokban adott interjút, amelyben a következőket mondta kolléganőjéről:
„Nagyon szeretem Demit. Nagyon közel kerültünk egymáshoz a fellépések alkalmával. Kár, hogy félbe kellett szakítani a turnét, de szerencsére segítenek rajta. Már nagyon várjuk, hogy visszatérjen. Szerintünk nagy jövő vár rá.

Alyson mellett Savannah Outen is kiáll Demi mellett. A YouTube videómegosztó portálra felrakott ugyanis egy videót, (katt) amelyben üzen a tinisztárnak.

Reméljük, nagyban segíti Demi gyógyulását az, hogy ennyien mellette állnak.

 Posted by Brigi | 2010.12.01. | Forrás: starity.hu

Tetszik az oldal? :)

 

  


STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK