DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               

Hírek Demi állapotáról

Előszőr míg leírom a cikket :D Találtam egy édes képet Demi és Selenáról egy közös karácsonyon készülhetett jó régen :D De tovább a cikkre: jah és, hogy a cikket jövőben írom , mert régen írták kb November 17-én. tudjuk, hogy Demi Nem volt az AMA-n. A képre kattints ha nagyobban akarod látni!

                     

Demi egyre jobban van. Remélhetőleg már otthon tölti az ünnepket. A hír írt az E!-nek mondták:
"Hamarosan itt a ahálaadás és az ünnepek és Demi otthon szeretne már lenni. Már Miley Cyrus fellépését is megakarja nézni ami a American Music Awardson lesz. Úgy tervezte Demi, hogy az újévre vissza megy dolgozni. A disney reméli, hogy visszatér 2011 első hónapjaiban"
Demi már a Jonas Brothers turné elött rögzitett 4-5 számot az újalbumáról, aminek a terveivel most nem foglalkozik.
"Mindenki hisz benne és nem haggyja fent a zenét. van egy csomó ember aki még nem halott róla ezelőtt. És Demi vissza fog térni nagyobb és erősebb lesz."

SAJÁT FORDÍTÁS!

 Posted by Lily | 2010.11.29. | Forrás: oceanUp.com

Világ 50 legszebb énekesnője

Érdekes híreket kapunk mostanság :D Most egy újabb lstával állunk elő: "Világ top 50 legszebb énekesnője" cimmel ahol Demi nem kis eredményt ért el! a jelenlegi Disney Sztárok közül ő az első. Hogy kiket győzött le pl?: Hilary Duff, Cheryl Cole, Miley Cyrus, Selena Gomez és még Nelly Furtadot is :D hanyadik helyen végzett??: 19. Helyen az 50-ből :D Gartulálunk! Lista öszeállítója?: South Mouth. Lista részlet:
1 – Carrie Underwood
2 – Shania Twain
3 – Kylie Minogue
4 – Katy Perry
5 – Christina Aguilera
6 – Britney Spears
7 – Taylor Swift
8 – Joss Stone
9 – Pixie Lott
10 – Colbie Caillat
11 – Beyoncé
12 – Shakira
13 – Ciara
14 – Gwen Stefani
15 – Avril Lavigne
16 – Alicia Keys
17 – Rihanna
18 – Vanessa Hudgens
19 – Demi Lovato

            

 Posted by Lily | 2010.11.29. | Forrás: Mileyfans.gp

MSN Ikonok

Halihó! Még így estére gyorsan összedobtam 7db msn ikont az Egyéb kategóriában. Remélem tetszenek:
             

 Posted by Brigi | 2010.11.29. | Forrás: -

Hálaadás üzenet

Sziasztok! Ó jajj tudom, hogy már nagyon régen (15.-én) frissítettem utoljára, de nagyon leköt a suli, és nincs időm az oldalra ezért is vettem fel társszerkinek Lily-t, akinek nagyon hálás vagyok, amiért tartja a frontot (: Egyébként a Rock Tábor 2-t nézhetitek meg hamarosan youtube-on, azt kezdtem el feltölteni. De majd csak akkor lesznek láthatók a videók ha az összes felkerült! Egyébként ahogy a címből is olvashatjátok, Demi üzent a rajongóknak, hálladás alkalmából. Nekem úgy tűnik, hogy ez a videó előre fel lett véve, mert Deminek még világos a haja, és mint tudjuk ismét sötétre festette nemrég.

 Posted by Brigi| 2010.11.29. | Forrás: -

Joe és Demi ünnepi dala

Végre valami jó és érdekes friss van dfemiről. November 28-án megjelenő speciűlis karácsonyi sonny rész-ből közzétették a Joe és Demi Holyday dalát olvassátok el a cikket és hallgassátok meg a dalt szerintem szép mert ők és zongora van csak :D


 

Közzétette a Disney Demi Lovato és Joe Jonas duettjét, amely A Sonny, a sztárjelölt című sorozat ünnepi epizódjában fog szerepelni.


Mint azt már korábban hírül adtuk, Joe Jones szerepelni fog a Sonny, a sztárjelölt ünnepi részében.
A Disney Channel most közzétette azt a duettet is, melyet Demi Lovato és Joe Jonas közösen adnak elő. A szerzemény a sorozat A So Random Holiday Special című epizódjában fog szerepelni, amit november 28-án vetít le az amerikai csatorna.
Joe Jonas nemrég megerősítette, hogy nincs dráma Demi és közte, de mégis sokan úgy gondolják, hogy a Disney-nek nem kellene bemutatni közös duettjüket.
Demi Lovato egyébként még mindig szanatóriumban van, és az ünnepeket is ott kell töltenie. 

 

 Posted by Lily| 2010.11.28. | Forrás: starity

Miley utód jelölt

Nah dejóó itt még Röjtökmuzsáj-on is van internet xD jelenleg most itt vagyok és írtam, hogy nem tudok frissel. De találtom egy fura hírt! Miszerint Demi  jelölt arra, hogy Ki lesz Miley utódja... Ez érdeked mivel az új shake it Up c. Disney sori sztárja Bella Thorne-t mondják az utódjának, de azért itt a "Ki lesz Miley utódja" Olyan furi embereket is mondtak mint Justin Bieber... ő már most világsztár szal...
-lista a képek sorrendjében: LINK
1.:
Demi Lovato
 
2.: Emma Watson
3.: Victoria Justine
4.: Aj Michalka
5.: Justin Bieber
6.: Ashley Tisdale
7.: Taylor Swift
8.: Anna Margaret
9.: Emily Grace Reaves
10.: Selena Gomez
11.: Noah Cyrus
12.: Miranda Cosgrove

Bocsi, ha ritkán firsselünk, de Brigi nagyon elfoglalt. Én is, de társszerkivagyok ezért vagyok, hogy tartsam a frontot, nem mintha lenne olyan nap amikor nem ülök géphez xD A másik meg, hogy Demi rehabon van semmmi hír, semmi találgatás nincs az állapotáról. 3. brigi hamarosan felteszi a Camp Rock 2-t a Csatornára szinkronosan :D xoxo

 Posted by Lily| 2010.11.26. | Forrás: Mileyfans.gp

Magazinok

Szerencsére Demiről az újságokba nem a rosszléte miadt írnak. az 1. képen: Demi szépség áplásáról van szó. Tudjuk már egy nem olyan régi interjúból, hogy Demi a Clean & Clear -t használja. Most  nem csak erről van szó hanem a sminnkeléseiről is. az újság neve: Sophisticate's Hairstíle Guide 2011 Januári száma. 2. képen: Demi egy "eső sztárok"  cím alá került. nem  hiszem, hogy Demi kariarje lefele megy... ez az újság címe The Blade 2010 Novemberi száma. 3. kép: Najó ezt az újságot kívétel nem minden újság bezsél demi össze omlásáról ez a cikk a "Demi lovato segítséget kért" cím alatt fut és olyanokról ír, hogy vagdossa magát és, hogy a turnét abba kelett hagynia és rehabon van. ismerős nem? xD(people-November). 4. kép: Nah újra vissza a normális cikkbe! Demi sminkelései után át tértünk a ruháira. Demi style-ra Melyik ruha rész milyen stílusu? megtudod a magzinból! feltéve ha tudsz angolul! (Tieger Beat - December). Még meglepi képpen egy aláírt posztert iis kaptunk a magazintól :D Hát ennyi lenne. sajnos még a képeket nem töltöttem fel a gallerybe, de 10 perc és elérhetőek lesznek a képek!

 

 Posted by Lily| 2010.11.20. | Forrás: -

Sterling beszél Demi állapotáról!

Örülök, hogy Demi jobban van és kaptunk róla hírt Sterling-nek igaza van ele kapcsolatba mármint a ebszédének utlső saorainak :D GYÓGYULJ MEG DEMI!
 

  Sterling Knightot és Demi Lovatót összeköti a munka: mindketten főszereplők, és szerelmespárt alakítanak a Sonny with a Chance című Disney-sorozatban. Azonban nemcsak kollégák, hanem nagyon jó barátok is.

Sterling Knight beszél Demi állapotáról
Mostanra már bizonyára az is tud Demi Lovato betegségéről, aki egyébként nem akart volna. Tudjuk, hogy szanatóiumba vonult és segítséget kért, s korábbi állításokkal ellentétben kiderült (a rajongók nagy örömére), hogy nem kokainfüggőségben szenved. Nemrég az is kiderült, hogy sajnos a fiatal csillag kénytelen szanatóriumban tölteni az ünnepeket, valamint az is, hogy nem tér vissza műsorába, a Sonny with a Chance című Disney-produkcióba.
Érthető módon mindenki aggódik Demiért, és valószínűleg ezt csak tovább növeli az, hogy nem tudjuk, mi okozta betegségét, vagy hogy egyáltalán miben szenved. Két legjobb barátnőjét, Selena Gomezt és Miley Cyrust tudniillik hiába fagatták Demi hogylétéről, nem beszéltek róla. Most azonban megszólalt a 18 éves lány egyik legjobb barátja, aki egyben a munkatársa is már évek óta: Sterling Knight.
Sterling alakítja a már említett Sonny with a Chance-ben Chadet, a bunkó, egoista, sikeres és jóképű fiút, aki a második évadban Sonnyval (Demi karakterével) kezd járni. A két sztárt a való életben is próbálták összeboronálni, de mindig kijelentették: ők csak barátok. Sterlinget végül addig faggata az E!Online, míg el nem árult valamit Demi állapotáról:
„Jobban érzi magát. Jó kezekben van. Voltam már nála többször is, de nem akartam túlságosan zaklatni, mert azt szeretném, hogy pihenjen. Megérdemli. Tudom, hogy őt sokáig agyonhajszolták. Remélem, hogy erős marad, és felépül mihamarabb. Meg tudja csinálni! Nem tudom, miért csinálták ezt vele, de ezt csírájában el kellene fojtani, mielőtt késő lesz! Ő egy igazi energiabomba volt, de egy idő után túl elfoglalt lett, és többet vállalt, mint amire bármelyik emberi lény képes lenne, nemhogy egy 17–18 éves lány! De az nagyon jó, hogy kezeltetni akarja magát. Egyébként nem értem, miért kell találgatni vele kapcsolatban. Majd ő elmondja, mi baja, ha olyan állapotban lesz!”
Arra a kérdésre, mit szól ahhoz, hogy Demi nem tér vissza a SWAC-be, csak annyit kívánt mondani: „Ez még nem biztos, de ahogy neki jobb.

 Posted by Lily| 2010.11.20. | Forrás: straity

Demi szanatóriumban tölti az ünnepeket!

sajnálom, hogy Demi a karácsonyt nem otthon ünnepli rosz lehet. Bár a függetlenség napot igen. nem tuodk mit hozzászolni itt a cikk:
 

Eddig úgy volt, hogy a 18 éves csillag a családjával otthon, Texasban tölti az ünnepeket, de Demi állapota még nem sokat javult, ezért sajnos a szanatóriumban kell karácsonyoznia.

Demi Lovato szanatóriumban tölti az ünnepeket
Eddig arról szóltak a hírek, hogy a Sonny, a sztárjelölt sztárját kiengedik a szanatóriumból, ameddig az ünnepek tartanak, csak sajnos a dolgok nem így alakultak. Minap a Disney-üdvöske szóvivője állt ki kamera elé, és beszámolt a történtekről.
Demi Lovato szóvivője csak ennyit mondott a médiának: „Demi még nincs olyan állapotban, hogy hazaengedjék! Sok meghívót kapott ilyen-olyan hollywoodi bulikba, és higgyétek el, ő szívesen menne, de tudja, hogy az most fontosabb, hogy mielőbb meggyógyuljon, és új erővel térjen vissza.”
Szerencsére Demi családja végig ott lesz mellette, és az ünnepeket is együtt fogják tölteni. Sajnos azt még senki sem tudja, hogy Demi mikor fog kijönni a kórházból, talán még ő sem.

 Posted by Lily| 2010.11.19. | Forrás: straity

Miley és Selena nem beszélnek Demiről

Új hírek nem nagyon vannak. viszon van egy nagy hír!: Gondolom Ashlee-nek nem lesz az új a leánykérés! Miért?: Disney szerint ünnepek alatt Joe megkéri Ashlee kezét. reméljük a hír nem igaz. reméljük nem azért csinálja ezt, hogy Demit tönkre tegye... Állítólag meg van a jegyyűrű is... Cikke: LINK De itt a cikk:
b hazugság... Jó így felkelni.
 

A két, manapság talán leghíresebb Disney-sztár, Miley Cyrus és Selena Gomez nem hajlandó kommentálni kolléganőjük rehabra vonulását.

Selena Gomezt a Los Angeles-i Staples Centernél kezdték el faggatni a lesifotósok Demi Lovatóról, de persze eredménytelenül; míg Miley Cyrust vásárlás közben kérdezték barátnője ügyeiről, azonban ő sem volt hajlandó egy szót sem mondani.
A Disney Channel nemrég kibocsátott egy nyilatkozatot, melyben a színésznő további szerepléséről van szó a Sonny, a sztárjelölt című sorozatban. A bemutató januárban lesz, de Lovato kisasszony állapota egyelőre nem teszi lehetővé a szereplést. Mint az a Disney nyilatkozatából kiderült, a népszerű sorozatot Demi nélkül folytatják.

Demi Lovato szóvivője mindössze annyit közölt a nyilvánossággal, hogy a színésznő olyan problémák miatt hozta meg ezt a döntést, melyek jó ideje gyötrik már.

 Posted by Lily| 2010.11.18. | Forrás: straity

Demi Úgy szívja a kokót, mint egy profi

Újabb hazugság... Jó így felkelni.

A texasi egyetemista, aki még tavaly decemberben bulizott együtt a sztárral Dallasban, állítja, saját szemével látta, amint Demi a bulin készült videón minősíthetetlenül viselkedik és közben egymás után szívja az "utcákat".

"Eléggé ki volt készülve, úgy pakolta magát, mint egy ribanc és ilyeneket üvöltözött, hogy: "B*sszátok meg, híres vagyok, lesz*rom, mit gondoltok rólam, úgyis mindenki imád!". A házigazda azt is megörökítette, ahogy folyamatosan kokaincsíkokat szív fel, most úgy tudom, hatalmas pénzekért árulják a felvételt, csak idő kérdése, mikor kerül napvilágra"
-mondta a nevét elhallgatni kívánó bennfentes.
Természetesen mi sem most jöttünk le a falvédőről, elég erős a gyanúnk, hogy ez csak egy rosszindulatú pletyka (bár úgy lenne), de azzal is tisztában vagyunk, hogy Hollywood nagyon ki tudja készíteni a fiatal hírességeket, akik sokszor nem a legmegfelelőbb módon vezetik le a felgyülemlett feszültséget.
Aggódva várjuk, vajon igaz-e, amit a srác mondott és a Disney-sztárnak tényleg komolyabb problémái voltak-e a kimerültségnél és az evészavaroknál...

Ti mit gondoltok? Kinéznétek ilyesmit Demiből?

 Posted by Lily| 2010.11.16. | Forrás: neon.hu

Sonny with a Kiss

Végre ki került még premier előtt a Sonny egy csókkal epizód. Tévés felvétel, de nagyon jól látni és hallani. Természetesen angol! Írhatook a kommentbe ha akartok! Bár neekm nem volt nagy durranás ez a csók ez csak egy szájra puszi volt... Jóvan mondjuk mindenDisney soriban sima szájra puszi van xD

 

 Posted by Lily| 2010.11.16. | Forrás: youtube

Demi Úgy szívja a kokót, mint egy profi

Újabb hazugság... Jó így felkelni.

A texasi egyetemista, aki még tavaly decemberben bulizott együtt a sztárral Dallasban, állítja, saját szemével látta, amint Demi a bulin készült videón minősíthetetlenül viselkedik és közben egymás után szívja az "utcákat".

"Eléggé ki volt készülve, úgy pakolta magát, mint egy ribanc és ilyeneket üvöltözött, hogy: "B*sszátok meg, híres vagyok, lesz*rom, mit gondoltok rólam, úgyis mindenki imád!". A házigazda azt is megörökítette, ahogy folyamatosan kokaincsíkokat szív fel, most úgy tudom, hatalmas pénzekért árulják a felvételt, csak idő kérdése, mikor kerül napvilágra"
-mondta a nevét elhallgatni kívánó bennfentes.
Természetesen mi sem most jöttünk le a falvédőről, elég erős a gyanúnk, hogy ez csak egy rosszindulatú pletyka (bár úgy lenne), de azzal is tisztában vagyunk, hogy Hollywood nagyon ki tudja készíteni a fiatal hírességeket, akik sokszor nem a legmegfelelőbb módon vezetik le a felgyülemlett feszültséget.
Aggódva várjuk, vajon igaz-e, amit a srác mondott és a Disney-sztárnak tényleg komolyabb problémái voltak-e a kimerültségnél és az evészavaroknál...

Ti mit gondoltok? Kinéznétek ilyesmit Demiből?

 Posted by Lily| 2010.11.16. | Forrás: neon.hu

Demi Lovato nem tér vissza a sorozatba

OMG! Ha ez a hír igaz meg eszem a kalapom - habár nincs-. Ez a starity... folyton kavar... Bár a címe elég erős ehez a cikben miközben Disney igazgatója valami mást mond,hogy még nem biztos!
ár hamis cikk...

A Disney Channel kibocsátott egy nyilatkozatot, amelyben Demi további szerepléséről van szó a Sonny, a sztárjelöltben. A bemutató januárban lesz, de állapota miatt nem engedheti meg a szereplést.

A Disney Channel kibocsátott nyilatkozatában Demi Lovatoról van szó, aki nem fog visszatérni a következő évadban. Ahogy már hallottuk, a fiatal lány  érzelmi és egyéb okok miatt rehabilitációra szorul, és nem lenne elég ideje felkészülni az új évadra.
A szerzők most megpróbálják úgy írni a forgatókönyvet, hogy más főszereplőkre koncentrálnak, míg Demi vissza nem jön. Felreppentek olyan hírek is, hogy jobb lenne, ha már nem szerepelne többet a show-ban. Úgy gondolják, jobb lenne, ha egy átlagos tizenéves lenne megint, mert a sztársághoz vastag bőrre van szükség, hogy kibírja ezeket.
„A folytatás attól függ, hogyan állnak majd az emberek Demihez, miután kijön a kórházból. A Disney ugyanis általában nem fektet pénzt olyan sztárokba, akiknek a hírét megtépázta az élet. Reméljük, Demi mielőbb rendbe jön, aztán lesz majd ideje azon gondolkozni, hogyan szerezze vissza az emberek bizalmát...”
– mondta a Disney Channel szóvivője.
Furcsa lenne az a sorozat Demi nélkül, amely vele robbant és tett szert óriási hírnévre.

 Posted by Lily| 2010.11.15. | Forrás: starity

MSN Ikonok

Sziasztok! Csináltam 11db ikont amit használhattok msn-re, vagy akár fórumokra! A "Lesifotók" kategóriát bővítettem! :) Katt valamelyik ikonra a többiért:
           

 Posted by Brigi | 2010.11.15. | Forrás: -

Demi nem függőségben szenved

Előszőr szertnénk köszöntete miondani mivel tegnap 325-en jöttetek azaz túlszárnyaltátok a 280-as rekordot KÖSZÖNJÜK. És itt egy cikk amiben kiderül, hogy Demi nem alkohol és drog problémákkal küzd. a sajto mindent kicsavar meg tuti volt pár hamis cikk...

Joe Jonast: először a Beverly Hills 90210-ben, most pedig a Sonny, a sztárjelöltben! Az új Sonny, a sztárjelölt-epizódban a karácsony lesz a főtéma. A So Random! leforgat pár részt, melyekben a szeretet ünnepéről van szó, a házigazda pedig nem más, mint Hollywood főcsillaga, Chad Dylan Cooper. E részről azt is lehet tudni, hogy a vendégszereplő nem más, mint Joe Jonas lesz, aki önmagát alakítja. Sonny nagyon örül a találkozásnak; ő és Joe együtt fognak zongorázni és énekelni, rengeteg más program mellett.
Az epizód abból a szempontból is érdekes lesz, hogy ekkor már a Sonnyt alakító Demi Lovato és Joe Jonas már nem egy pár, mégis úgy kell tenniük.
Az új részt az Egyesült Államokban november 28-án, vasárnap este 9 órakor tekinthethetik meg a rajongók. Magyarországon valószínűleg csak később láthatjuk.

 Posted by Lily | 2010.11.14. | Forrás: starity.hu

Tetszik az oldal? :)

 

  


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!