DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               

Joe Jonas az SWAC-ban

Karácsonyt kcsit előre hozva November 28-án jelenik meg ameikában az új Sonny With a Chance rész amiben a vendég szreplő Joe Jonas, már csak az gáz, hogy Joe és Demi ezt akkor forgaták le amikor roszzban voltak... Demi nem csak veée forgatott már a sorozatában hanem Selenával is akivel szintén utána roszban volt... Gondolom Magyarországon ezt a részt karácsonykor adják majd, mert a Haloweenit is akkor adták :D

 

   A napokban sok helyen megtalálhattuk Joe Jonast: először a Beverly Hills 90210-ben, most pedig a Sonny, a sztárjelöltben!

Az új Sonny, a sztárjelölt-epizódban a karácsony lesz a főtéma. A So Random! leforgat pár részt, melyekben a szeretet ünnepéről van szó, a házigazda pedig nem más, mint Hollywood főcsillaga, Chad Dylan Cooper. E részről azt is lehet tudni, hogy a vendégszereplő nem más, mint Joe Jonas lesz, aki önmagát alakítja. Sonny nagyon örül a találkozásnak; ő és Joe együtt fognak zongorázni és énekelni, rengeteg más program mellett.
Az epizód abból a szempontból is érdekes lesz, hogy ekkor már a Sonnyt alakító Demi Lovato és Joe Jonas már nem egy pár, mégis úgy kell tenniük.
Az új részt az Egyesült Államokban november 28-án, vasárnap este 9 órakor tekinthethetik meg a rajongók. Magyarországon valószínűleg csak később láthatjuk.

 Posted by Lily| 2010.11.13. | Forrás: starity.hu

Demi egyre jobban van!

Ennek én negyon örülök! Demi végre nem sokára ki lép a Paparazzók elé :D Ma egyépként a Viván Selena Gomez top 50-van és már adták Demi - La La Land c. klipjjét:D Biztos többet is fognak. És meg is van. 21. helyen a La La Land, 40. Remember December. Az érdekességekbe két új menüt nyitottam!

 

Valószínűleg már mindenki tudja, Lovato kisasszony szanatóriumba vonult. Félbeszakította turnéját, hogy orvosi segítséget kapjon érzelmi és fizikai problémái miatt, amikkel már jó ideje próbál megbirkózni.

Demi rendben van, és jól reagál a kezelésekre – mondta az énekes-színésznő apja, Patrick. – Amikor felhívtak és azt mondták, hogy a lányomnak drog– és alkoholproblémái vannak, nem akartam hinni a füleimnek. Demi ezen is keresztül fog esni, hiszen ő egy erős személyiség, aki nem adja fel olyan könyen a harcot. Azt mondta, egyre jobban van.”
Azt még nem tudni, miért kezdett el kábítószerrel és alkohollal foglalkozni, mindenesetre többféle pletyka is kering. Egyesek szerint nem az őt ért bántalmak és a hírnév miatt zakkant meg, hanem azért, mert exbarátja, Joe Jonas lecserélte őt Ashley Greene-re. Más híresztelések viszont azt mondják, a Sonny, a sztárjelölt sztárja megismerkedett egy fiúval, Dave-vel, aki később meghalt egy vizisportbalesetben.
A valós ok még nem került napvilágra, ám jó tudni, hogy a színésznő állapota már javul. Minél hamarabbi gyógyulást kívánunk neki!

 

 Posted by Lily| 2010.11.13. | Forrás: starity.hu

Kiderült, hol van Demi!

Végre kiderül, hogy holvan Lovato kisasszony már legalább 2-3 hete! De legalább jó helyen van és ahogy mi is (rajongók) szüleik is támogatják őt. Remélem hamar megkapjuk azt a bejelentést tőle, hogy mi volt a főbb baja és miért!

 

Végre tudjuk, hol ápolják Demi Lovatót! A szülei meglátogatták a  sztárt, és végre arról is beszéltek, milyen körülmények között gyógyul Demi.

Demi a chicagói Timberline Knolls Residential Treatment Center falai között próbál visszatérni az életbe. A US Weekly magazin értesülései szerint a színésznő szülei a hétvégét az intézményben töltötték, hogy lányukkal lehessenek. 
A szanatórium nem kimondottan hollywoodi sztárok kezelésére specializálódott, hanem elsősorban fiatal nők problémáit igyekszik feldolgozni. Szerencsére rengeteg rekreációs tevékenység áll a betegek rendelkezésére: sport, kézműves szakkör, művészeti kurzusok színesíthetik Demi napjait a pszichoterápiák és egyéni foglalkozások mellett.  

 

 Posted by Lily| 2010.11.12. | Forrás: neon.hu

Demi kokain függő?

NA NEEEE ez tuti hazugság vagyis én nem hiszem el! Nem is halottunk semmilyen halás esetről, oké, hogy Demi abrátja volt és nagyon megrázhatta az eset, de,hogy lesifotókat kaptunk ey partiról ahol épp ivott és drogozott...És , hogy ez mind lehet, hogy Joe miadt van? nem tok mit szolni:

 

Az egész hírbörze arról beszél, hogy Demi Lovato hirtelenjében bevonult a közeli rehabilitációs központba, hátrahagyva maga után a munkáját. Hirtelen döntésének okát azonban eddig senki nem tudta.

Talán senkinek sem újdonság, hogy Demi Lovato csak úgy, mint az időjárás, hirtelen döntést hozott, egyik napról a másikra. Demi Lovato felkereste a legközelebbi rehabilitációs központot. Azonban a teljes igazságot még senki nem tudta, hogy a fiatal sztár miért döntött úgy, hogy pszichiáterektől kér segítséget. A lepel végül lehullt. A most következő drámai hírek nem kitalációk; akármennyire is hihetetlennek fognak hangzani, mégis mind igazak.
Demi Lovato ugyanis súlyos kokainfüggővé vált. Barátai és ismerősi próbálták leplezni valódi összeomlásának okát azzal, hogy Deminek lelki problémái miatt kellett segítséget szerezni. Úgy tűnik, az igazság takargatása csak eddig tartott.
Tavaly decemberben Demi Lovato texasi koncertje után egyik barátja bulijában vett részt, ahol a vad buli részvevői először kapták rajta Lovato kisasszonyt, amint épp drogozik. Brian Payne, aki Demi közeli ismerőse, nyilatkozott az amerikai Life & Style magazinnak, akik persze eleinte nem hitték el a kacsának tűnő állításokat. Payne ezt állította: „Rajtakaptam őt. Úgy tűnt, nem először csinálja ezt (ahogy kokainozik), és ahogy elnéztem, már régóta benne van a drogok használatában.”
Payne elmondta nemrégiben, hogy Lovato egy újabb partin vett részt a Dallasban adott koncertje után, ahol megismerkedett egy fiatal férfivel,
Dave-vel, akit később megöltek egy vizisportbalesetben. Ez is elég volt Deminek, hogy az italhoz nyúljon.
A közeli barátok végül elmondtak mindent a Life & Style magazinnak. Demi Lovatónak a Dave-vel történt haláleset, valamint a szakítása Joe Jonasszal teljesen megviselte a lányt. Szívét darabokra törték, ekkor kezdett el depressziós lenni, majd folymatosan ivott és drogozott. Szerencsére az utolsó pillanatban megálljt parancsolt
a káros szereknek, és belátta, innen már csak segítséggel térhet vissza a jó útra.
Jelenleg is az egyik pszichiátrián pihen, és mindenben segítenek neki, hogy újult erővel térhessen vissza munkájához, a rajongók pedig szorítanak neki, hogy minél előbb meggyógyuljon.

 


 Posted by Lily| 2010.11.11. | Forrás: Starity

People's Choice 2011 Jelölés

IIIIIgen! Demit is jelölték a 2011-es People's Choice-én 2 kategóriában. Lécci szavazzatok ezerrel! SŐT a Camp Rock 2-t is jelölték! jelölési kategóriák:
- Legjobb TV sorozat vendégszereplője (Favorite TV Guest star)
- Legjobb családi film - Camp Rock (Favorite Familie TV Movie)

Szavazz

 Posted by Lily| 2010.11.10. | Forrás: -

So Random Halloween

Sziaztok! Feltöltöttem, kivételesen nem felirattal, hanem szinkronosan a swac 17. részét, a Halloween-osat. Remélem így is jó :)

Part 2

 Posted by Brigi| 2010.11.10. | Forrás: -

A rajongók szeretnék újra látni Demit és Joet

Bocsi, hogy nem voltam már vagy 4 napja de péntek-szombaton barátnőztem. vasárnap meg Lady Gaga koncerten voltam - egy örök élmény volt-. Hétfőn tanultam.  Ki vot még a koncin? :D
Felmerült sokszor a csetbe az a kérdés, hogy mikor tölti fel Brigi az új felíratos részeket. Eddig úgy állunk, hogy a 16. rész-ig fent van. Még van a Halloween-es rész amit nem tudom, hogy feltesszi-e mert MO-n már megjelent. Még 1 rész van a Halloweenoson kívűl ami megjelent és Évvégéig még 2-3 rész lesz.
És itt egy cikk:

Demi Lovato és Joe Jonas sokaknak egy álompár volt. Miután szakítottak, a rajongók hatalmas része szomorú volt. Most követelik vissza őket.

Demi Lovato és Joe Jonas az a két fiatal sztár, akiket sok fiatal nem szeretne elszakítani egymástól. Most, hogy a lány nem turnézik, a Camp Rock 2 szereplőgárda nélküle folytatja a turnét.
A koncertek helyszínén sok táblát, illetve feliratos ruhát láthattunk, de most egy újabb került elő, amit szinte minden koncertre magukkal visz néhány rajongó. A felirat a következő: „Joe, we want You happy with Demi again!” (Joe, azt szeretnénk, hogy megint boldog legyél Demivel!). Egy csoport elkezdte, amióta Demi szanatóriumban van, és azóta minden koncerten láthatunk egy ilyen feliratot:
Úgy tűnik, a lelkes rajongók nem adják fel: szeretnék, ha az egykori sztárpár újra együtt lenne.

 Posted by Lily| 2010.11.09. | Forrás: staity

MSN Ikonok

Csináltam 19 msn ikont. Egy új kategóriát nyitottam az ikonbázisban: egyeb (egyéb) címen. Oda töltöttem fel őket. Tudom, hogy nem a legjobbak de azért remélen tetszenek. Tessék egy kis ízelítő, és katt ide a többihez.
              

 Posted by Brigi | 2010.11.08. | Forrás: -

A féltékenységbe őrült bele Demi

Sziasztok! Ismét starity-ről hoztam cikket, ami szerint Demi a féltékenységbe betegedett bele..mármint Joe és Ashley-vel kapcsolatosan. Olvassátok el..

A legújabb hírek szerint a népszerű Demi Lovato, a tinik egyik főkedvence, nem az őt ért bántások és a hírnév miatt zakkant meg, hanem azért, mert Joe Jonas lecserélte őt Ashley Greene-re.

A
hét elején teljesen váratlanul bejelentették, hogy Demi Lovato pszichiátriai ellátásra szorul testképzavarai, illetve dühkezelési problémái miatt.
Azonban az okok teljesen mások, mint amit eddig sejtettünk, ugyanis kiderült, hogy
Demi abba bolondult bele, hogy Joe Jonas elhagyta őt Ashley Greene-ért.
Egyesek szerint az utóbbi hónapokban készült képeken látszik, hogy Demi még a külsejét is képes volt Ashley-jéhez hasonlóvá alakítani. Joe-t viszont ezzel sem tudta visszahódítani. A Jonasszal közös turnéján már képtelen volt végignézni, ahogy Ashley és Joe enyeleg, ekkor kezdődtek a dühkitörései és az önértékelési zavarai.

Saját véleményem szerint, az nem igaz, hogy Demi a külsejét Ashley-hez alakította, mert még júniusba melíroztatta be a haját szőkére, és akkor Joe és Ashley még nem jártak. Javítsatok ki, ha rosszul tudom. :) 

 Posted by Brigi | 2010.11.08. | Forrás: starity.hu

Cody Linley írt egy dalt Demi-nek

Demi az elmúlt hetekben kezelési központba került. Azóta mindenki imádkozik érte, és a barátjai is támogatják őt. Talán exbarátja, Cody Linley aggódik a legjobban miatta, aki egy dalt is írt róla.

Cody Linley és Demi Lovato 2007-ben szakítottak egymással. Azóta nem is nagyon hallani felőlük úgy, mint egy pár. Viszont most, hogy Demi kezelési központba került, Cody, mint ahogyan a többi más barátja, nagyon aggódik miatta. Sőt, egy dalt is írt róla, aminek a címe Just the Way You Are. Az eredeti számot Bruno Mars énekli, ő viszont átírta, és az egyik barátjával  egy egyszerű, otthon készített videoklipet is csinált. A dal szövege arról szól, hogy Demi mennyire csodálatos és gyönyörű. Sőt egy üzenetet is küldött neki: „In our journey through life, we have obstacles to overcome. It is these experiences that shape you to be the person you are. I love you just the way you are. Love, Cody”, vagyis: „Az életünk útjain sok akadályba ütközhetünk, de csak azért, hogy győzedelmeskedjünk. Ezek a tapasztalatok formálnak téged olyanná, amilyen vagy. Én csakis úgy szeretlek téged, amilyen vagy. Szeretettel, Cody.”

 Posted by Brigi | 2010.11.07. | Forrás: starity.hu

Új design

Feltettem egy új design-t. Ezt most én készítettem. Nekem nem tetszik. Szerintem Lilyé jobb lett, lehet, hogy vissza fog kerülni az. A chatben erre is írhattok természetesen véleményt, jót, rosszat, és kérlek azt is írjátok, hogy ha szeretnétek viszont látni az előzőt, amit Lily csinált! :) Nektek szeretnénk kedvezni, ezért fontos a véleményetek. Köszönjük <3

 Posted by Brigi | 2010.11.06. | Forrás: -

Selena: "Határozottan Demi mellett állok"

Halihó! :) Hoztam egy cikket starity-ről, aminek nagyon megörültem. Mint tudjuk Selena és Demi barátsága az utóbbi időben nagyon nem volt a régi..Sosem láttuk őket együtt, és Sel Taylor Swift-tel, Demi pedig Miley-val lógott folyton..azonban Selena nyilatkozatából kiderül, hogy még mindig Demi a legjobb barátnője :)

Demi Lovatóról és Selena Gomezről köztudott, hogy évek óta a legjobb barátnők, és kiállnak egymás mellett, bármi is történjék. 

A Disney-sztár, Selena Gomez arról beszélt, hogy mi a véleménye Demi Lovato döntéséről, hogy bevonult a szanatóriumba .
„Demi a legjobb barátnőm, és nem érdekel, mi történt a közelmúltban. Szörnyű barátnak érzem magam, mert nem vagyok ott vele. Nemrég meglátogattam őt, és nagyon boldog vagyok, hogy segítségért fordult. Remélem, hogy jobban lesz” – mondta. Majd hozzátette: „Tudtam, hogy egyszer el fog jönni ez az idő, de nem gondoltam, hogy így – teljes szívemből szeretem Demit, és a legjobb szerencsét kívánom neki. Határozottan mellette állok, nem számít, mi történik.”

Természetesen nem csak Selena Gomez, hanem több sztár is elküldte Deminek jókívánságait.

Brandon Mychal Smith: „Megtapsolom őt, amiért valóban érett lett ahhoz, hogy tudassa az emberekkel: hé, kell nekem tér.”
Meaghan Martin: „
Annyira büszke vagyok Demire. Tudom, hogy jó dolgot csinál. Elképesztő, mit tett a sajtó ellenére.”
Rob Kardashian:
Imádkozom Demiért. Devonne, te egy harcos gyerek vagy. Túl fogsz jutni ezen, és egy sokkal erősebb ember leszel.”
Cody Linley a Twitteren osztotta meg a jókívánságát Deminek: „Teljes szívemből szeretem Demit, és mindig támogatni fogom őt.”

 Posted by Brigi | 2010.11.06. | Forrás: starity.hu

My Two Chads

Sziasztok! Feltöltöttem youtube-ra a My Two Chads című részt. Nézzétek meg :) Kattintsatok a youtube csatornánkra ha nagyobban szeretnétek megnézni!

Part 2

 Posted by Brigi | 2010.11.05. | Forrás: -

Demi szülei beszélnek az állapotáról

Csak egy kicsit a desingről: Tudom, hogy nem a legjobb de ezenkívűl van még 1 ami végképp rossz! és ez az első olyan dizi amit photoshoppal csináltam. Biztos tudok ennél jobbat is (sőt!) csak az angol Photoshop CS2-re is rá kell jönnöm, hogy mi-micsoda xD Mivel nem tudok angolul! De valamit próbálunk csinálni Brigivel. Bármikor jöhet egy új dizi! Ja meg  akódokat nem tudtam újaká tenni szal a menük oylanok mint régen csaka  szín más. Mert mire én itt kiigazodtam...
Na de lépjünk tovább:
A Neonon megjelnet egy új cikk még mindig a "betegségéről" van szó. De most a szülei szólaltak meg:

Demi Lovato szülei elmondják, miért került rehabra lányuk

Miután a fiatal sztár szanatóriumba került, végre a nyilvánosság elé állt Eddie és Dianna De La Garza, vagyis Demi Lovato szülei. Kezdetben a hivatalos közleményben csupán annyi állt, hogy "érzelmi és fizikai problémák" miatt kényszerült rehabilitációs kezelésre a lány, most már viszont  azt is tudjuk a szülők jóvoltából, pontosan miről van szó: ahogyan arról mi is többször írtunk, Demi valóban vagdossa magát, hogy feldolgozza a stresszt, azonkívül étkezési problémákkal is küzd. 

"Az egész családunk nagyon örül annak, hogy Demi végre vállalta a kezelést, és mindent megtesz azért, hogy újra egészséges legyen lelkileg és testileg is. Nagyon hálásak vagyunk a sok figyelmességért és kedvességért, ami a rajongók felől áramlik a család és legfőképpen Demi felé... köszönjük mindenkinek, aki velünk van ebben a nehéz időszakban... és szorít értünk."

 A szülők azt is elmondták, hogy Demi NEM egy "Hollywood-típusú" rehabilitációs központba került, hanem egy szakmai szempontból világszerte elismert intézményben ápolják, ami kimondottan tinikorú és fiatal nők segítésére jött létre.  

Jobbulást kívánunk, szorítunk mi is!

 Posted by Lily | 2010.11.05. | Forrás: neon.hu

Tetszik az oldal? :)

  


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!