DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               

KONCERT, HIVATALOS KÉP

Találtam még 2 képet a Sonny With a Secret-ből. Szerintem a csoportkép nagyon jóó!! :) Illetve Demi tegnap fellépett San Diego-ban a Microsoft Store-ban, erről írt egy beszámolót az egyik rajongó, Michelle:

"Most értem haza San Diego-ból a Demi Lovato koncertről, és valami ELKÉPESZTŐ volt. :) Csütörtökön 3kor vártam, hogy megkapjam a belépőkártyám a találkozóra és a VIP jegyemet a koncertre! Szóval így szombaton különleges részlegen álhattam. Nagyon meleg volt, és a mögöttem álló srácot letartóztatták. Valaki elájult, úgyhogy kijöttek a mentők érte, a koncert ezért később kezdődött. 5 órán keresztül álltam a sorban, hogy jó helyem legyen a VIP-n. Demi énekelte a Don't Forget-et és közben kicsit könyezett...ühüm Joe Jonas. Felhívott egy kislányt, hogy énekelje vele a This is Me-t!   A Microsoftos emberek nagyon szigorúak voltak a találkozón, és Demi azokat a posztereket írta alá amiket ő osztogatott! De én Demiről és Mileyről vittem egy képet, amit alá szerettem volna íratni. A hölgy azt mondta NEM lehet! Fel ajánlotta, hogy fogja a képet amíg találkozom Demivel, de azt mondtam nem kell. Ha már kinyomtattam a  képem, azt akartam, hogy alá is legyen íratva. Elrejtettem a táskámban és amikor találkoztam Demivel, megkaptam az aláírást a Miley-val közös képére. Demi ezt mondta: " Ó, nagyon aranyos kép" és nevetett a tipikus Demis nevetéssel. Összeségében, fantasztikus koncert és találkozó volt!"


2010.06.27. Posted by : Brigi | 20:44

GALÉRIA KÖLTÖZTETÉS!!!

Nem, nem az én galériámról van szó, az csodásan működik :) Viszont Kankám galériájával van egy kis gond. Egyszerűen nincs főoldala a galériájának, teljesen eltűnt, és ezért kéne neki egy kis segítség. Szóval hogyha valaki tud galériát költöztetni az légyszi jelezze!! Ide is lehet, de Kanka oldalára is! Előre is köszi :)

2010.06.27. Posted by : Brigi | 13:51

TWITTER KÉPEK

Sziasztok! Fel töltöttem a galériába új személyes képeket. :) Kettőt az egyedül albumba és kettőt a családdal, barátokkal albumba. Az egyiken Tiffany-val látható. Ezért katt a képre. A másikért ide. A két egyedüli képért pedig ide, és ide. :D xoxo

2010.06.27. Posted by : Brigi | 10:10

WOULD'T CHANGE A THING FELIRATTAL

Sziasztok! Kérésre feltöltöttem a Rock Tábor 2-ből a Wouldn't Change a Thing című dalt magyar felirattal. Remélem jó lett! :) Ez még nem a teljes verzió, mert az még nem jelent meg. Mindössze egy 1 perces részlet a dalból..

2010.06.26. Posted by : Brigi | 11:02

AZ A HELYZET..

..hogy sokan kérdezitek, hogy mikor töltöm már fel a Falling For The Falls part 2-t, felirattal. Eddig a problémák azok voltak, hogy nem találtam meg HD minőségben, és, hogy nem volt letöltve a videószerkesztő programom. Ezek megoldódtak! Viszont, most már csak angol feliratra várok, mert van pár rész benne amit hallás után nem értek, ezekhez kéne nekem az angol felirat! Szeretnélek megkérni titeket, ha valaki talál hozzá feliratot (angol!!) légyszi írja meg a chatbe! :) Köszönöm előre is. xoxo

2010.06.25. Posted by : Brigi | 15:33

TWITTER KÉP

Jó reggelt! :) Brandon Smith feltöltött Demi-ről egy képet a twitterére. Szerintem nagyon aranyos :) Valami..nem is tudom mit ölelgetett :D Nekem egy gumibabának tűnik, de elképzelhető, hogy valaki be van öltözve. Tényleg nem tudom :D Brandon ennyit fűzött hozzá:

"@ddlovato a tegnapi napot a Nemzetközi ingyen ölelések napjává nyílvánította. lol"

2010.06.25. Posted by : Brigi | 10:33

KTLA NEWS

Tegnap Demi és a We The Kings fellépett a KTLA News című műsorban. Erről készült két kép. És feltöltöttem egy személyes képet is :) katt!

2010.06.24. Posted by : Brigi

KÉPEK, KREATÍV BLOGGER DÍJ
Feltöltöttem a 2008-as paparazzi képeket Demi-ről. Tudom, hogy nem fogjátok megnézni őket, de ha valakit mégis érdekel akkor itt vannak: katt. Azért örülök, hogy még csak tegnap írtam ki a galériát, és már több mint 1600 alkalommal lettek megnézve a képek :) És még valami: tegnap Stela-tól is kaptam egy kreatív blogger díjat!! köszönöm Stela! <33 később: HIBA AZ OLDALON! A főoldal aljából kezdi vágni a frisseket, úgyhogy valószínüleg mindig törölnöm kell majd a végét! Bocsi!
     

2010.06.24. Posted by : Brig

HIGH SCHOOL MISERABLE
Sziasztok! Hát srácok..tudom, hogy mindenki a Falling For the Falls 2. részére számított, és már nagyon várjátok, de a napokban még nem találtam meg normális minőségben. Úgyhogy feliratoztam az ötödik részt, a High School Miserable-t. A probléma csak az, hogy újra lett telepítve a laptopom és nem sikerült letöltenem azt a programot amivel eddig készítettem a videókat, szóval a minősége pocsék lett. Ez főleg a part 2 és part 3-nál látszik, mert a part 1-et még az újratelepítés előtt mentettem el. :( Sajnálom. Épp ezért, örülhettek, hogy még nem a FFTF-t feliratoztam. Az elkövetkezendő pár napban számíthattok majd arra, remélhetőleg jó minőségben. :) Na addig is itt a High School Miserable:
part 1, part 2, part 3

2010.06.24. Posted by : Brigi

KÉPEK
Sziasztok! Na jó, itt az ideje, hogy kiírjam a galériát. A személyes képek feltöltésével kezdtem. Bevallom, sok képen rám jött a röhögés :D Jó kedvet csinált jó pár kép. Ajánlom őket figyelmetekbe :D Van olyan amit még én sem láttam. Szóval töltöttem fel csak Demiről személyes képeket. Töltöttem olyanokat is ahol Demi még kis törpe, olyanokat ahol a családjával, barátaival van (és ökörködik) Illetve Selenával közös képeket is. Őszintén meg mondom, hiányzik a két csajszi barátsága. :| És, és, és jelent meg egy új fotósorozat is, ami még a tengerparton készült. Valamint, kijöttek új hivatalos képek a SWAC Sonny with a Secret című részéhez. Ha minden igaz ez a rész Amerikában július 16.-án kerül vetítésre a Disney csatornán. Egyenlőre ennyi, xoxo

2010.06.23. Posted by : Brigi

ME, MYSELF AND TIME LETÖLTÉS
Halihó! Először is szeretném nagyon megköszönni Barby-nak, hogy csinált nekem egy galériát. <3 Ráadásul nagyon szép is lett, de még nem láthatjátok. Majd ha feltöltöttem rá pár képet :) Na viszont a chatben Kingu kérte, hogy töltsem fel azt a dalt amit Demi a Sonny a sztárjelöltben énekel. Gondolom a Me, Myself and Time-ra gondolt. Fel is töltöttem.
                        ME MYSELF AND TIME
                                                LETÖLTÖM!

2010.06.22. Posted by : Brigi

  


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!