DEMI LOVATO HUNGARIAN FANSITE | MAGYAR DEMI LOVATO RAJONGÓI OLDAL

 

 
 
 

 

 

                               

AUTOGRAM OSZTÁSZ CHILE-BEN
Sziasztok! Előkerült néhány kép május 23.-áról még Chile-ből. Demi autogramot osztott a rajongóinak a MoviStar Arena-ban. A képeken látszik, hogy jókedvűen és örömmel készített képet rajongóival. nézzétek meg:

2010.05.26. Posted bye : Brigi | 13:27


IN THE END
Még tegnap feltöltöttem két új videót youtube-ra amit én készítettem. Hát az egyiknek alig van köze Demihez de gondoltam kiírom azt is, örülnék ha megnéznétek :) Szóval ez Tiffany Thornton és Sterling Knight barátságáról egy rövid videó, szerintem nagyon aranyosak :D katt ide érte. A másik viszont tényleg Demis. Szóval tudjátok szerepelt a Grace klinika egy részében, (a jeleneteit ide kattintva meg is nézhetitek felirattal) szóval csináltam egy videót a karakteréről Hayley-ről. Zene: Linkin Park - In the end. Kíváncsi vagyok a véleményetekre :) xoxo

2010.05.25. Posted bye : Brigi | 19:56


GOODBYE JEMI
Sziasztok! Ahogy a címből is olvashatjátok, hoztam egy rossz hírt, illetve egy valamennyire jót is. Azt hiszem a 'Jemi' rajongók nagyon szomorúak lesznek (én is az vagyok) ugyanis Joe és Demi szakítottak. A pletyka igaz. Demi is megerősítette twitterén. Én nagyon megdöbbentem amikor olvastam, hiszem a páros még csak márciusban jelentette be, hogy együtt járnak, és most 3 hónappal később vége. A jó hír viszont, hogy ezután is barátok maradnak, és a közös turné természetesen nem marad el. Demi twitter üzenete:
"Rengeteg őrült pletyka kering az interneten. Szeretnék tisztázni egy pár dolgot. Először is, Joe és én tényleg szakítottunk, de nem telefonon keresztül. A dolgok nem működtek, de azért barátok maradunk. Másodszor pedig, még NEM járok senkivel sem azóta. Semmi sem fontosabb nekem mint a rajongóimmal való kapcsolatom..csak gondoltam, ezt tudnotok kell."
Joe nyilatkozata a People magazinnak:

"Demi és én tudtuk, hogy az, hogy együtt járunk nem biztos, hogy könnyű lesz. Úgy érzem, most jobban törődök a barátságunkkal. Az én döntésem volt, hogy szakítsunk de továbbra is szeretem őt barátként. Velem volt amikor szükségem volt rá. Továbbra is barátok maradunk, és én is ott leszek neki ha szüksége van rám."

2010.05.25. Posted bye : Brigi | 15:13


TWITTER KÉP
Hali! Demi kb. 11 órával ezelőtt feltöltött twitterre egy Miley-val közös képet, és ezt írta hozzá:
"Ebből több kell az életembe.A kedvenc képem. Teljes szívemből szeretem ezt a lányt, és nagyon hiányzik."
Ezt persze követték a gonosz megjegyzések, szóval Demi később hozzá tette:
"Nyugi emberek. Az ÖSSZES barátomat szeretem, csak ő most különösen hiányzik."
Majd @jobregonjr írt egy üzenetet Demi-vel kapcsolatosan.
"Vicces, hogy  mennyi ember csinál nagy ügyet @ddlovato bejegyzéseiből."
Hát igen. Ennyi lenne. Későbbi twitter üzenetekben, Demi jó éjszakát kíván, valamint megtudtuk, hogy elhagyta Chile-t, Kolumbia felé veszi az irányt. :) Na és itt a kép, katt rá:

2010.05.24. Posted bye : Brigi | 17:10


SAJTÓ KONFERENCIA CHILE-BEN
Ezek a képek május 22.-én készültek a Chile-i sajtó konferencián. Demi gyönyörű  volt. :)

2010.05.24. Posted bye : Brigi | 16:56


ELMARADT KÉPEK
Most vettem észre, hogy még nem írtam ki az összes képet ami a napokban készült Demiről :$ Még New York-ban (május 21.) lencsevégre kapták ahogy távozik a Trump Hotel-ből. Illetve készült egy pár kép Chile-be való megérkezéséről. (május 22.) Huh az a tömeg ami körül veszi :O

2010.05.24. Posted bye : Brigi | 16:50


GRACE KLINIKA MAGYAR FELIRATTAL
Sziasztok! Először is szeretném megköszönni a sok dícséretet és pozitív visszajelzést amit az oldallal kapcsolatosan kapok, ezek nagyon jól esnek. Próbálom a legtöbbet kihozni magamból és az oldalból azért, hogy mindig jól és időben informáljalak titeket. :) Tudjátok, nem rég Demi szerepelt a Grace klinika (Grey's Anatomy) egyik 6. évados részében. Összevágtam a jeleneteit, és feltöltöttem youtube-ra, magyar felirattal! Azt hiszem Demit megismerhettük egy új oldaláról is, és szerintem igenis jól alakította a szerepét! Mit gondoltok? :) Katt a képre:

2010.05.24. Posted bye : Brigi | 11:50


KÉPEK CHILE-BŐL
Készült egy pár kép Demi Chile-i tartózkodásáról. Illetve ő is tett fel twitterre képeket, a rajongóiról. Ezeket a képeket a hotel ablakából készítette. Ezekért kattide,ide és ide.

2010.05.23. Posted bye : Brigi | 9:23


SONNY A SZTÁRJELÖLT ÚJ KÉPEK
Sziasztok! Jelentek meg hivatalos képek a Sonny a sztárjelölt 'Falling for the Falls' című részéből. Én már nagyon várom. Végre valami haladás lesz Chad és Sonny között. :) Olvasd tovább ha érdekel miről fog szólni a rész!    A' Falling for the Falls' első részében Sonny a 'Mackenzie banda' függője lesz, meg feledkezik az iskolai projectről. Mikor már a színésztársai dühösek lesznek rá és felvetik a 'Tök véletlen'-hez való hozzáállását, Sonny megesküszik, hogy többé nem nézi a 'Mackenzie bandát,' de közben Chad-től kérdezgeti, mi lesz a sorozat vége. A kérdezősködése arra késztet a fiút, hogy elhívja Sonny-t randizni. Sonny-nak gondolkodnia kell azon, hogy vajon a 'Tök véletlen-beli' társai meg értik-e majd. Ez a rész június 13.-án látható majd Amerikában. A' Falling for the Falls' második részében pedig, Sonny és Chad hetekig titkolják kapcsolatukat a 'Tök véletlen' és a 'Mackenzie banda' előtt. Amikor a stúdió úgy dönt, véget vet a két csapat közötti viszálynak, Chad randizni kezd Tawni-val, és a 'Chawni' páros hamar Hollywood 'It' párjává vállik. Sonny aki nem vállik a pár rajongójává, megjelenik a 'Mackenzie banda' buliján az ő különleges párjával. Ez a rész pedig június 20.-án kerül adásba. 
Saját vélemény: Hú én már nagyon várom az új részeket! Remélem fel kerülnek majd youtube-ra ezek is :) xoxo

2010.05.22. Posted bye : Brigi


GOOD MORNING AMERICA
Demi és a Jonas Brothers felléptek a Good Morning America koncerten, május 21.-én. Erről készült jó sok kép. Nézzétek meg :)

2010.05.22. Posted bye : Brigi


NEW LAYOUT
Sziasztok! Kész lettem az átalakítással. Remélem tetszik, mert nekem valahogy egyáltalán nem :S szerintem még sokat fogok alakítani rajta, de nem most. Egyenlőre marad, ha lesz ihletem új fejlécet csinálok, és a menükön is alakítok! :) Addig is véleményeteket kíváncsian várom a chatbe! xoxo

2010.05.21. Posted by : Brigi


DEMI NEW YORK-BAN
Hali! Készültek képek tegnap Demi-ről, New York-ban. Rajongókkal is készített képeket :) Köszönet értük: demilovato.daily.org UI: Hamarosan új dizi :) Szerintem a hétvégén felkerül, bár még egyáltalán nem biztos. xoxo

2010.05.20. Posted by : Brigi


ÚJ KÉPEK
Halihó! Ma már másodszor jelentkezem, és ismét képekkel jövök. :) Készült pár lesifotó Demi-ről május 17.-én New York-ban. Illetve tegnap a Broadway-en készült róla pár kép, többek között Corbin Bleu társaságában. Köszönet a képekért: demilovato.org

2010.05.19. Posted by : Brigi


KÉPEK A SZALAGAVATÓ BÁLRÓL
Sziasztok! Nem rég hoztam egy képek ami a szalagavató bál előtt készült Demiről és egy gyerekkori barátjáról, most fel került a netre még két kép. Nézzétek meg őket :) katt ide az egyikért, és ide a másikért. A képekért köszönet: demiweb.org

2010.05.19. Posted by : Brigi


"EZ AZ ELSŐ KOMOLY KAPCSOLATOM"

Sziasztok! Az US magazin készített egy interjút Demi-vel, ezt lefordítottam: Demi Lovato nem hátrál meg, ha nyílvánosság előtt kell beszélnie szerelméről, Joe Jonas-ról.

"Minden alkalommal amikor randiztam valakivel, titkos kapcsolatom volt, és sokkal több stresszel járt titkolni mint, kiállni és azt mondani: 'Oké,  együtt járunk'. Így nem kell amiatt aggódnod, hogy titok maradjon."

Lovato (17) és Jonas (20) 2007-ben találkoztak a Disney Channel eredeti filmjének, a Rock Tábornak forgatásán, és márciusban egy rádió interjúban árulták el, hogy együtt járnak.

"Nem csak a nyílvánosságnak volt ijesztő elárulni, de azoknak az embereknek is akikkel együtt dolgozunk, akik egész nyáron velünk lesznek a turnén, és akik valószínüleg idegesek emiatt, - hiszen sosem tudhatod mit hoz a jövő. De szerintem akik ismernek minket tudják, hogy mindig is legjobb barátok maradunk, bármi is történjen. "

Az énekesnő elmondása szerint a kapcsulatok előtt legjobb barátok voltak Joe-val.

"Mindig is egy hihetetlen kötelék, és barátság volt köztünk. Ő jobban ismer engem, mint én magamat, és én is jobban ismerem őt mint ő saját magát."

2010.05.18. Posted by : Brigi


SONNY A SZTÁRJELÖLT MAGYAR FELIRATTAL

Sziasztok! Fel töltöttem a Sonny a sztárjelölt második évadának első részét, magyar felirattal youtube-ra. Szabad fordítással. Néhány részt nem értettem, ezeket általában nem fordítottam le, de az is előfodult, hogy megpróbáltam valami oda illő szöveget írni :D Remélem azért így is örömmel nézitek majd :) Ha lesz időm fordítom a többi részt is! Addig is katt: part 1 , part 2, part 3 /meg találjátok jobb oldalt a WATCH ONLINE menüben is/ Ó én imádom ezt a részt :) Egyik kedvencem a második évadból, szóval aki még nem látta mindenféle képpen nézze meg :D

2010.05.17. Posted by : Brigi


TURNÉ A JONAS BROTHERS-EL

A Jonas Brothers-el való turnézás minden fiatal énekesnőnek nagyszerű tapasztalat. Demi Lovato-nak különösen - Ez azt jelenti, hogy az egész nyarat kedvesével, Joe Jonassal töltheti. Írta a people.com

" Megtapasztalom milyen együtt dolgozni azzal a személlyel akivel együtt járok. " - az énekes-színésznő nyilatkozta a people.com-nak. "Inkább ez, minthogy az ország különböző pontjairól sms-ezzünk egymással. Így ott lesz velem, és megfoghatom a kezét amikor fáradt vagyok."

Lovato és Jonas akik márciusban hozták nyílvánosságra, hogy együtt járnak, a Rock Tábor forgatásán találkoztak:

" Abban az időben nem jártunk együtt. Akkor csak a legjobb barátommal dolgoztam együtt. Nagyszerű volt. És most, hogy együtt járunk, még jobb, mert mindig itt vagyunk egymásnak."

Vajon mit gondol Joe, a közös turnéról ami Július 27.-én kezdődik Dallas-ban?

"Nagyon izgalmas lesz. Demivel turnézni jó móka lesz. Ugyan másmilyen, de jó."

2010.05.17. Posted by : Brigi


ÚJ KÉPEK

Készültek képek tegnap Demi-ről, nagyon szép volt bár kicsit fáradtnak tűnt. Viszont nem sok kép került eddig fel, úgyhogy ha később valamelyik külföldi oldal feltölt többet kiírom :) Köszönet a képekért: jusjaredjunior.com

2010.05.16. Posted by : Brigi


TWITTER KÉPEK

Hali! Elhoztam a legújabb twitter képeket amiket Demi feltöltött. Az egyik a szalagavató bál előtt készült, a másikon pedig Tiffany-val van együtt :) Szerintem nagyon jó képek:

"Az óvodában tett ígéret végre valóra vállt.. Szalagavató bál @nolannard-al!!! :) http://twitpic.com/1o5ziv "
"Sonny-nak lehetősége van, hogy meglegyen a legbámulatosabb színész-társa. Szeretlek @therealtiffany"

2010.05.16. Posted by : Brigi


ITS ON VIDEÓKLIPP

Sziasztok! Mivel a Disney Channel-en ma van a premierje a Rock Tábor 2 - It's On című videónak, ezért elhoztam nektek :) Hát nekem nagyon tetszik, alig várom már a filmet :D

2010.05.16. Posted by : Brigi


SEND IT ON MÁSKÉPP

Halihó! Mint ahogy a címből is olvashatjátok, készítettem egy videót, mert unatkoztam :D haha..elég hagy hülyeség. A Sonny a sztárjelölt második évadának első részének végén énekelnek a szereplők, mégpedig a Tawni által tervezett nadrágokról, és az SPS-ről. /Skinny Pants Syndrome/ A lényeg, hogy most ebből a jelenetből készítettem egy videót a Send It On című dalra, mintha ők énekelnének. Tényleg nagy hülyeség, de azért remélem tetszik :Dxoxo

2010.05.15. Posted by : Brigi


GIRL'S LIFE MAGAZIN

Sziasztok! :) Tegnap már említettem, hogy Demi szerepel a Girl's Life magazin júniusi címlapján, és egy rövid interjút is lefordítottam. Most viszont megjelentek a szkennek, szóval megtudjátok nézni! Köszönet a képekért: demicentral.com

2010.05.15. Posted by : Brigi


GIRL'S LIFE MAGAZIN

Sziasztok! A GL (Girl's Life) magazin júniusi címlapján Demi szerepel, készült vele egy rövid interjú is, ezt most elhoztam. :) Ha megszeretnétek nézni a címlapot nagyobb méretben, katt ide.

Itt az interjú:

Arról, hogy önmaga maradt: " Egy csomó időt elvesztettem az ezekről a dolgokról való aggódással és megpróbáltam megváltozni mások miatt. Rengeteg önbecsülési problémát megspórolhattam volna magamnak."
Miley Cyrus-sal való barátságáról: " Miley régebb óta van a reflektorfényben mint én, úgyhogy hozzáfordulok. Írhatok neki sms-t ha sírok, és feszült vagyok, ő mindig válaszol: ' Rendben, ezt csináld.." Ő a legaranyosabb ember a világon."
Selena Gomez-ről: " Mindketten elfoglaltak vagyunk, de a legjobbakat kívánom neki. Az igaz barátok nem hagyják, hogy a barátaik és családjuk gonoszak legyenek veled. Ha nem bízol valakiben, nem is lehetsz a barátja. "
A nyári teendőiről: " Alig várom, hogy turnézni menjek, remélhetőleg néhány barátommal együtt. Azt hiszem az lenne a legjobb ! "

2010.05.14. Posted by : Brigi

  


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!